Ryhmille

Heurekassa on tarjolla ryhmille hauskoja ohjelmia!

Ryhmille

Oletko tulossa Heurekaan työporukan tai ystävien kanssa? Tai haluatko järjestää tiedekeskuksessa yrityksen perhepäivän? Heurekassa on tarjolla ryhmille hauskoja ohjelmia.

Myönnämme 10 %:n ryhmäalennuksen Heureka-lipuista, kun ryhmässä on vähintään 20 maksavaa vierasta ja kun varaus on tehty etukäteen vähintään viikkoa ennen saapumispäivää. Alennus edellyttää yhteismaksua. Ryhmäalennus ei koske koululais- eikä päiväkotiryhmiä. Lue lisää koulujen ja päiväkotiryhmien hinnoista täältä.

Ennakkovaraus tulee tehdä aina, kun ryhmä haluaa varata opastettuja palveluja, paikat planetaarioelokuviin tai maksaa laskulla (yritysasiakkaat).

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Voit lähettää ryhmävaraspyynnön alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteella info@heureka.fi. Kun varaus on kirjattu järjestelmäämme, varausvahvistus tulee sähköpostitse. Teethän varauksen vähintään viikkoa ennen saapumispäivää.

Tee ryhmävarauspyyntö tästä
Lisätiedot

Myyntipalvelu
puh. 09 857 99, arkisin klo 9-15

Ohjelmat ryhmille

Näyttelyopastus

Heurekan näyttelyihin voi tutustua myös näyttelyoppaan johdolla. Näyttelyopastuksen yksityiskohtien ja esimerkkien myötä kohteisiin voi syventyä tarkemmin ja näin saada näyttelyistä enemmän irti. Opastuksen ryhmäkoko on maksimissaan 20 henkilöä. Kesto 45 minuuttia. Opastuskielet suomi, ruotsi, englanti, venäjä.

Näyttelysprintti – kisaa näyttelyissä!

Näyttelysprintissä yhdistyvät näppärästi ryhmätyöskentely, leikkimielinen kilpailu, oivaltamisen ilo sekä Heurekan näyttelyihin tutustuminen. Ryhmät suorittavat Heurekan innoittajan ohjeistamina eri puolille näyttelyitä sijoitettuja hauskoja tehtäviä, joissa yhteispeli, nopeus ja rohkeus laitetaan koetukselle. Osallistujamäärä enintään 70 henkilöä. Ohjelma kestää noin tunnin.

Pop-up Heureka – liikkuva tiedeshow!

Pop-up Heureka on demonstraatioita, kokeita ja vuorovaikutusta sisältävä tiedeshow, joka avautuu yllätyksellisesti yleisön keskelle melkein missä vain. Lue lisää tiedeshowsta täällä!

Syntymäpäiväjuhlat

Haluatko tarjota lapsellesi erilaisen syntymäpäivän? Anna Heurekan osaavien innoittajien ja Tiederavintolan ratkaista pulmasi hauskalla ja kekseliäällä toiminnalla sekä maistuvalla tarjoilulla. Voit valita joko supersuositun Synttärikemiaa-paketin tai Heureka-synttärit. Lue lisää synttäreistä  täällä!

Paketit ryhmille

Harrastusryhmäpaketti suomalaisille seuroille ja kerhoille

Paketti sisältää Heurekan näyttelyt, planetaarioelokuvat sekä nugget-korin ja limun Tiederavintolassa.
Hinta 19 € / lapsi. Ilman tarjoiluja hinta on 9 € / lapsi. Yksi aikuinen alkavaa kymmentä lasta kohden pääsee näyttelyihin veloituksetta. Muut mukana olevat aikuiset maksavat normaalin pääsylippuhinnan (22 €).

Näyttelysprinttipaketti kaikenikäisille ryhmille

Näyttelysprinttipaketti sisältää näyttelyt, planetaarioelokuvat, Näyttelysprintti-ohjelman ja kahvitarjoilut Tiederavintolassa. Kahvitarjoiluihin kuuluu vastapaahdettu kahvi/mehu sekä croissant tai pulla. Hinta 37 € / aikuinen ja 29 € / alle 16-vuotias. Ryhmäkoko 20–70 henkilöä, ohjelma kestää tunnin. Jos ryhmäkoko on alle 20 henkeä, pyydä tarjous.

Hinnat ja alennukset ryhmille

Heureka-liput

Aikuisten (yli 15-vuotiaat) Heureka-lippu 22 €/päivä.

Lasten (6-15-vuotiaat) Heureka-lippu 15 €/päivä. Alle 6-vuotias huoltajan kanssa maksutta. Opiskelijoiden, työttömien, eläkeläisten ja varusmiesten Heureka-lippu 15 €/päivä.

Heureka-lippu oikeuttaa pääsyyn kaikkiin Heurekan näyttelyihin ja planetaario-elokuviin yhden päivän ajan.

Ryhmäalennus

10 %:n alennus lipun hinnasta, kun ryhmässä on vähintään 20 maksavaa vierasta ja kun ryhmävaraus on tehty etukäteen. Alennus edellyttää yhteismaksua. Ryhmäalennus ei koske koululais- eikä päiväkotiryhmiä, matkatoimistovarauksia eikä pakettihintoja.

Tee ryhmävaraus tämän lomakkeen kautta.