Info ryhmille

Myyntipalvelu

Puhelin
09 857 99
Arkisin klo 9-15

Sähköposti
info@heureka.fi

Ryhmävaraus

Ryhmävaraus

Voit tehdä varauksen suoraan varausjärjestelmän kautta. Varausvahvistus tulee sähköpostitse. Teethän varauksen vähintään viikkoa ennen saapumispäivää.

Tee ryhmävaraus tästä

Päiväkotivaraukset

Tee koulu- ja päiväkotivarauspyyntö tästä

Ryhmille

Oletko tulossa Heurekaan työporukan tai ystävien kanssa? Tai haluatko järjestää tiedekeskuksessa yrityksen perhepäivän? Heurekassa on tarjolla ryhmille hauskoja ohjelmia.

Myönnämme 10 %:n ryhmäalennuksen normaalihintaisista Heureka-lipuista, kun ryhmässä on vähintään 20 maksavaa vierasta ja kun varaus on tehty etukäteen vähintään viikkoa ennen saapumispäivää. Alennus edellyttää yhteismaksua. Ryhmäalennus ei koske koululais- eikä päiväkotiryhmiä. Lue lisää.

Ennakkovaraus tulee tehdä aina, kun ryhmä haluaa varata opastettuja palveluja, paikat planetaarioelokuviin tai maksaa laskulla (yritysasiakkaat).

Paketit ryhmille

Harrastusryhmäpaketti suomalaisille seuroille ja kerhoille

Paketti sisältää Heurekan näyttelyt, planetaarioelokuvat sekä lihapullapastaa ja hanalimun (0.33 l) Tiederavintolassa. Paketti myynnissä 6 – 50 lapsen ryhmille. Hinta 19 €/lapsi. Ilman tarjoiluja hinta on 9 €/lapsi. Yksi aikuinen alkavaa kymmentä lasta kohden pääsee näyttelyihin veloituksetta. Muut mukana olevat aikuiset maksavat normaalin pääsylippuhinnan (22 €). Suuremmat ryhmät; pyydä tarjous erikseen info@heureka.fi

Näyttelysprinttipaketti kaikenikäisille ryhmille

Näyttelysprinttipaketti sisältää näyttelyt, planetaarioelokuvat, Näyttelysprintti-ohjelman ja kahviloungen Tiederavintolassa. Kahvitarjoiluihin kuuluu vähintään vastapaahdettu kahvi/mehu + keksivalikoima ja talon kuivakakkua. Hinta 37 €/aikuinen ja 29 €/alle 16-vuotias. Ryhmäkoko 20–70 henkilöä, ohjelma kestää tunnin. Jos ryhmäkoko on alle 20 henkeä, pyydä tarjous erikseen info@heureka.fi

Ohjelmat ryhmille

Näyttelyopastus (ei varattavissa huhti-toukokuussa 2019)

Heurekan näyttelyihin voi tutustua myös innoittajan johdolla. Näyttelyopastuksen yksityiskohtien ja esimerkkien myötä kohteisiin voi syventyä tarkemmin ja näin saada näyttelyistä enemmän irti. Opastuksen ryhmäkoko on maksimissaan 20 henkilöä. Kesto 45 minuuttia. Opastuskielet suomi, ruotsi, englanti. Hinta 150 € (sis.alv)

Näyttelysprintti – kisaa näyttelyissä! (ei varattavissa huhti-toukokuussa 2019)

Näyttelysprintissä yhdistyvät näppärästi ryhmätyöskentely, leikkimielinen kilpailu, oivaltamisen ilo sekä Heurekan näyttelyihin tutustuminen. Ryhmät suorittavat Heurekan innoittajan ohjeistamina eri puolille näyttelyitä sijoitettuja hauskoja tehtäviä, joissa yhteispeli, nopeus ja rohkeus laitetaan koetukselle. Osallistujamäärä enintään 70 henkilöä. Ohjelma kestää noin tunnin. Hinta 300 € / 10 – 40 henkilöä (sis.alv) ja 600 € / 40 – 70 henkilöä (sis.alv)

Pop-up Heureka – liikkuva tiedeshow!

Pop-up Heureka on demonstraatioita, kokeita ja vuorovaikutusta sisältävä tiedeshow, joka avautuu yllätyksellisesti yleisön keskelle melkein missä vain. Lue lisää

Syntymäpäiväjuhlat

Haluatko tarjota lapsellesi erilaisen syntymäpäivän? Anna Heurekan osaavien innoittajien ja Tiederavintolan ratkaista pulmasi hauskalla ja kekseliäällä toiminnalla sekä maistuvalla tarjoilulla. Voit valita joko supersuositun Synttärikemiaa-paketin tai Heureka-synttärit. Lue lisää

Hinnat ja alennukset ryhmille

Heureka-liput

Aikuisten (yli 15-vuotiaat) Heureka-lippu 22 €/päivä.

Lasten (6-15-vuotiaat) Heureka-lippu 15 €/päivä. Alle 6-vuotias huoltajan kanssa maksutta. Opiskelijoiden, työttömien, eläkeläisten ja varusmiesten Heureka-lippu 15 €/päivä.

Heureka-lippu oikeuttaa pääsyyn kaikkiin Heurekan näyttelyihin ja planetaario-elokuviin yhden päivän ajan.

Ryhmäalennus

10 %:n alennus lipun hinnasta, kun ryhmässä on vähintään 20 maksavaa vierasta ja kun ryhmävaraus on tehty etukäteen. Alennus edellyttää yhteismaksua. Ryhmäalennus ei koske koululais- eikä päiväkotiryhmiä, matkatoimistovarauksia eikä pakettihintoja.

Tee ryhmävaraus