Syntymäpäivät lapsille

Heurekassa voi järjestää Synttärikemiaa-juhlat laboratoriossa tai Planetaariosynttärit planetaariossa 6–12-vuotiaille! Synttäripaketteihin kuuluu herkullinen tarjoilu Tiederavintolassa heti laboratorio-ohjelman tai planetaarioelokuvan jälkeen sekä kaikki Heurekan näyttelyt ja planetaarioelokuvat.

Synttärikemiaa

Synttärikemiaa-juhlissa tehdään laboratoriossa innoittajan avustuksella uv-hohtava synttärikakku, jonka sisältä vapautuu pilviä sekä hiukan erilaisia saippuakuplia

Synttärikemiaa-juhlat voi varata lauantaisin kello 12.00, 14.00 tai 16.00. (Laboratorio-ohjelma kestää noin 40 min., jonka jälkeen on Tiederavintolan tarjoilu noin 30 min.)

Planetaariosynttärit

Planetaariosynttäreillä nähdään personoitu onnitteluvideo syntymäpäiväsankarille ennen varsinaista elokuvaa planetaariossa.

Planetaariosynttärit voi varata lauantaisin ja sunnuntaisin kaikkiin kello 11.00–15.15 alkaviin näytöksiin. (Planetaario-ohjelma kestää n. 30 min., jonka jälkeen on Tiederavintolan tarjoilu noin 30 min.)

Hauskoja synttärijuhlia!

Molemmat syntymäpäiväpaketit

 • Sopii 6–12-vuotiaille lapsille.
 • Saatavilla suomeksi, englanniksi, ruotsiksi.
 • Varattavissa vähintään 6 henkilölle.
 • Syntymäpäivien ohjelmaosuuksiin kannattaa varata aikaa vähintään 2–3 tuntia.
 • Synttäripaketteihin kuuluu koko päivän voimassa olevat Heureka-liput, joten myös näyttelyihin kannattaa varata tutustumisaikaa ennen tai jälkeen ohjelmaa. Päivän Heureka-lippu sisältää sisäänpääsyn kaikkiin Heurekan näyttelyihin, planetaarioelokuviin ja yleisölle avoimiin ohjelmiin.
Katso päivän ohjelmat kalenterista

Hinnasto

Synttärikemiaa-synttärit maksavat 29 €/lapsi (vähintään 6 lasta). Yksi aikuinen pääsee veloituksetta Heurekaan alkavaa kymmentä lasta kohden.

Planetaariosynttärit maksavat 25 €/lapsi (vähintään 6 lasta). Yksi aikuinen pääsee veloituksetta Heurekaan alkavaa kymmentä lasta kohden.

Osallistujamäärän voi tarkentaa juhlaa edeltävänä arkipäivänä klo 12 mennessä info@heureka.fi. Viime hetken muutokset tulee ilmoittaa tullessa lipunmyyntiin sekä Tiederavintolaan.

Synttäritarjoilut

Synttäripaketteihin kuuluu synttärivieraille varattu serpentiinein ja ilmapalloin koristeltu pöytä jäätelöpallokakun ja mehun kera. Tarjoilut ovat Tiederavintolassa heti ohjelman tai planetaarioelokuvan jälkeen.

Synttäripöytään voi tilata etukäteen myös muita herkkuja kuten Slush-jäähilejuomaa, hotdogeja, donitseja tai vaikkapa vaahtokarkkeja.

Katso synttäriherkkujen valikoima (pdf)

Huom. Allergioita ja mahdollisia lisätarjoiluja koskevissa asioissa pyydämme teitä ottamaan suoraan yhteyttä Tiederavintolaan, p. (09) 8579399 tai sähköpostitse ravintola@heureka.fi. Pyydämme ilmoittamaan erikoisruokavaliot sähköpostitse kolme arkipäivää ennen tilaisuutta.

Varaukset

Varmistaaksenne varauksen mieluisaan ajankohtaan suosittelemme varaamaan syntymäpäiväpaketin hyvissä ajoin. Syntymäpäivät maksetaan tullessa lippukassalle. Varauksen voi peruuttaa veloituksetta viimeistään kahta viikkoa aikaisemmin. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta perimme 50 % kokonaishinnasta. Syntymäpäivillä ryhmän valvontavastuu on vanhemmalla tai ryhmän aikuisella.

Voit valita sopivimman ajan itse varauskalenteristamme. Kun varaus on tehty, siitä lähetetään varausvahvistus sähköpostitse.

Tee syntymäpäivävaraus

Synttärikemiaa

 • Laboratorio-osuuden voi varata lauantaisin klo 12, 14 tai 16.
 • Laboratorio-ohjelma kestää noin 40 min., jonka jälkeen on Tiederavintolan synttäritarjoilut n. 30 min.
 • Juhlijoille kannattaa varata aikaa myös omatoimiseen näyttelyihin ja planetaarioelokuviin tutustumiseen.
 • Ryhmäkoko 6–16 hlöä.

Planetaariosynttärit

 • Planetaariosynttärit voi varata lauantaisin ja sunnuntaisin kaikkiin kello 11.00–15.15 alkaviin näytöksiin.
 • Planetaario-ohjelma kestää n. 30 min., jonka jälkeen on Tiederavintolan synttäritarjoilut n. 30 min.
 • Juhlijoille kannattaa varata aikaa myös omatoimiseen näyttelyihin sekä muihin planetaarioelokuviin tutustumiseen.
 • Ryhmäkoko 6–40 hlöä.