Syntymäpäivät Heurekassa

Hauskaa tieteen parissa!

Syntymäpäivät Heurekassa

Haluatko tarjota lapsellesi erilaisen syntymäpäivän? Anna Heurekan osaavien innoittajien ja Tiederavintolan ratkaista pulmasi hauskalla ja kekseliäällä toiminnalla sekä maistuvalla tarjoilulla.

Voit valita joko supersuositun Synttärikemiaa-paketin tai Heureka-synttärit.

Syntymäpäiviin kannattaa varata aikaa vähintään 2-3 tuntia. Voitte halutessanne saapua tutustumaan näyttelyihin omatoimisesti jo ennen järjestettyä ohjelmaa tai jäädä sen jälkeen. Näyttelylippu on voimassa koko päivän. Heureka-lippu sisältää sisäänpääsyn kaikkiin Heurekan näyttelyihin, planetaarioelokuviin ja yleisölle avoimiin ohjelmiin. Tarkista päiväkohtainen ohjelma täältä.

Huom! Molemmat synttärit ovat varattavissa vähintään kuudelle henkilölle.

 

Supersuosittu Synttärikemiaa-paketti

Isä ja poika sekä värikkäät nesteet koepulloissa laboratoriossa.
(6-12 -vuotiaille, suomeksi, sopimuksen mukaan ruotsi ja englanti)

Synttärikemiaa-ohjelmassa tehdään synttärikakku tiedekeskusmaiseen tapaan! Ohjelmassa lapset rakentavat uv-hohtavan synttärikakun, jonka sisältä vapautuu pilviä. Lisäksi tehdään hiukan erilaisia saippuakuplia. Syntymäpäiviin kuuluu myös herkullinen tarjoilu ravintolassa sekä omatoiminen tutustuminen Heurekan näyttelyihin ja planetaarioelokuviin.

Laboratorio-osuuden voi varata lauantaisin klo 12, 14 tai 16. Ohjelma kestää noin 40 min. Innoittaja vetää laboratorio-ohjelman ja saattaa ryhmän sen jälkeen ravintolaan. Ryhmän kannattaa varata aikaa myös omatoimiseen näyttelyihin ja planetaarioelokuviin tutustumiseen. Ryhmäkoko max. 16 hlöä.

Tee syntymäpäivävaraus täältä

Hulvattomat Heureka-synttärit

Äiti ja tyttö Heurekan klassikkokohteiden parissa.
Heureka-synttärit sopii kaikenikäisille lapsille.

Syntymäpäiväjuhliin kuuluu mukava päivä tiedekeskuksessa näyttelyineen ja planetaarioineen. Joskus viikonloppuisin Heurekassa on myös erityisohjelmaa, kuten tiedeteatteriesityksiä ja perheille tarkoitettuja walk-in laboratorio-ohjelmia. Tarkistathan päiväkohtaisen ohjelman täältä.

Heureka-synttäreihin kuuluu myös herkullinen synttäritarjoilu. Tiedervintolassa ryhmää odottaa serpentiinein ja ilmapalloin koristeltu synttäriherkkupöytä. Varatessasi Heureka-synttäreitä huomaathan, että valitsemasi kellonaika on synttäritarjoilujen ajankohta.

Heureka-synttärit voi varata torstaina kello 17 ja 17.30 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11–15 . Noin puoli tuntia kestävät tarjoilut alkavat aina tasatunnein.

Tee syntymäpäivävaraus täältä

Hinnasto

Synttärikemiaa-synttärit maksavat 29 €/lapsi (vähintään 6 lasta). Yksi aikuinen pääsee veloituksetta Heurekaan alkavaa kymmentä lasta kohden.

Heureka-synttärit maksavat 23,50 €/lapsi (vähintään 6 lasta). Yksi aikuinen pääsee veloituksetta Heurekaan alkavaa kymmentä lasta kohden.

Osallistujamäärän voitte tarkentaa juhlaa edeltävänä arkipäivänä klo 12 mennessä info@heureka.fi. Viime hetken muutokset tulee ilmoittaa tullessa lipunmyyntiin ja ravintolaan.

Synttäritarjoilut

Synttäripakettiin kuuluu jäätelöpallokakku (kakku on laktoositon ja gluteeniton, mutta se saattaa sisältää pähkinää) ja mehua lapsille. Lisäksi tarjoamme kahvit kahdelle aikuiselle.

Synttäripöytään voi tilata etukäteen myös muita herkkuja kuten Slush-jäähilejuomaa, hotdogeja, donitseja tai vaikkapa vaahtokarkkeja. Katso synttärimenu täältä.

Huom. Allergioita ja mahdollisia lisätarjoiluja koskevissa asioissa pyydämme teitä ottamaan suoraan yhteyttä Tiederavintolaan, p. (09) 8579399 tai sähköpostitse ravintola@heureka.fi. Pyydämme ilmoittamaan erikoisruokavaliot sähköpostitse kolme arkipäivää ennen tilaisuutta.

Varaukset

Varmistaaksenne varauksen mieluisaan ajankohtaan suosittelemme varaamaan syntymäpäiväpaketin hyvissä ajoin. Syntymäpäivät maksetaan tullessa lippukassalle. Varauksen voi peruuttaa veloituksetta viimeistään kahta viikkoa aikaisemmin. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta perimme 50 % kokonaishinnasta. Syntymäpäivillä ryhmän valvontavastuu on vanhemmalla tai ryhmän aikuisella.

Voit valita sopivimman ajan itse varauskalenteristamme. Kun varaus on tehty, siitä lähetetään varausvahvistus sähköpostitse.

Tee syntymäpäivävaraus täältä