Syntymäpäivät Heurekassa

Syntymäpäiväjuhlat

Haluatko antaa lapsellesi lahjaksi ikimuistoiset synttärijuhlat Heurekaan? Meillä on tarjolla kaksi erilaista vaihtoehtoa syntymäpäivän viettoon 6–12-vuotiaille lapsille. Synttärikemiaa-synttäreillä lapset pääsevät innoittajan oppiin laboratorioon ja Planetaariosynttäreillä juhlijat näkevät syntymäpäiväsankarin onnitteluvideon planetaariossa. Molemmat synttärit ovat varattavissa vähintään kuudelle henkilölle.

Syntymäpäivien ohjelmaosuuksiin kannattaa varata aikaa vähintään 2–3 tuntia. Myös näyttelyihin kannattaa varata tutustumisaikaa ennen tai jälkeen ohjelmaa. Molempiin synttäreihin kuuluu koko päivän voimassa olevat Heureka-liput, jotka sisältävät sisäänpääsyn kaikkiin Heurekan näyttelyihin, planetaarioelokuviin ja yleisölle avoimiin ohjelmiin. Tarkista päiväkohtainen ohjelma täältä. 

Synttärikemiaa

Koeputkiloita.

Synttärikemiaa

  • Sopii 6–12 -vuotiaille.
  • Suomeksi, sopimuksen mukaan ruotsiksi ja englanniksi.
  • Vähintään 6 lapselle. Juhlijoita voi olla korkeintaan 16.

Synttärikemiaa-ohjelmassa tehdään synttärikakku tiedekeskusmaiseen tapaan! Laboratoriossa lapset rakentavat innoittajan avustuksella uv-hohtavan synttärikakun, jonka sisältä vapautuu pilviä. Lisäksi tehdään hiukan erilaisia saippuakuplia. Synttärikemiaa-syntymäpäiviin kuuluu myös herkullinen synttäritarjoilu Tiederavintolassa sekä omatoiminen tutustuminen Heurekan näyttelyihin ja planetaarioelokuviin.

Synttärikemiaa-juhlat voi varata lauantaisin kello 12.00, 14.00 tai 16.00. Laboratorio-ohjelma kestää noin 40 min., jonka jälkeen on Tiederavintolan tarjoilu noin 30 min. Juhlijoille kannattaa varata aikaa myös omatoimiseen näyttelyihin ja planetaarioelokuviin tutustumiseen.

Tee syntymäpäivävaraus täältä

Planetaariosynttärit

Planetaariosynttäreiden kuvituskuva.

Planetaariosynttärit

  • Sopii 6–12 -vuotiaille.
  • Suomeksi, englanniksi, ruotsiksi.
  • Vähintään 6 lapselle. Juhlijoita voi olla korkeintaan 16.

Planetaariosynttäreillä nähdään personoitu onnitteluvideo syntymäpäiväsankarille ennen varsinaista elokuvaa planetaariossa. Planetaariosynttäreihin kuuluu myös herkullinen synttäritarjoilu Tiederavintolassa sekä omatoiminen tutustuminen Heurekan näyttelyihin ja planetaarioelokuviin.

Planetaariosynttärit voi varata lauantaisin ja sunnuntaisin kaikkiin kello 11.00–15.15 alkaviin näytöksiin. Planetaario-ohjelma kestää n. 30 min., jonka jälkeen on Tiederavintolan tarjoilu noin 30 min. Juhlijoille kannattaa varata aikaa myös omatoimiseen näyttelyihin ja planetaarioelokuviin tutustumiseen.

Tee syntymäpäivävaraus täältä

Hinnasto

Synttärikemiaa-synttärit maksavat 29 €/lapsi (vähintään 6 lasta). Yksi aikuinen pääsee veloituksetta Heurekaan alkavaa kymmentä lasta kohden.

Planetaariosynttärit maksavat 25 €/lapsi (vähintään 6 lasta). Yksi aikuinen pääsee veloituksetta Heurekaan alkavaa kymmentä lasta kohden.

Osallistujamäärän voitte tarkentaa juhlaa edeltävänä arkipäivänä klo 12 mennessä info@heureka.fi. Viime hetken muutokset tulee ilmoittaa tullessa lipunmyyntiin sekä Tiederavintolaan.

Synttäritarjoilut

Synttäripakettiin kuuluu jäätelöpallokakku (kakku on laktoositon ja gluteeniton, mutta se saattaa sisältää pähkinää) ja mehua lapsille. Lisäksi tarjoamme kahvit kahdelle aikuiselle.

Synttäripöytään voi tilata etukäteen myös muita herkkuja kuten Slush-jäähilejuomaa, hotdogeja, donitseja tai vaikkapa vaahtokarkkeja. Katso synttärimenu täältä.

Huom. Allergioita ja mahdollisia lisätarjoiluja koskevissa asioissa pyydämme teitä ottamaan suoraan yhteyttä Tiederavintolaan, p. (09) 8579399 tai sähköpostitse ravintola@heureka.fi. Pyydämme ilmoittamaan erikoisruokavaliot sähköpostitse kolme arkipäivää ennen tilaisuutta.

Varaukset

Varmistaaksenne varauksen mieluisaan ajankohtaan suosittelemme varaamaan syntymäpäiväpaketin hyvissä ajoin. Syntymäpäivät maksetaan tullessa lippukassalle. Varauksen voi peruuttaa veloituksetta viimeistään kahta viikkoa aikaisemmin. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta perimme 50 % kokonaishinnasta. Syntymäpäivillä ryhmän valvontavastuu on vanhemmalla tai ryhmän aikuisella.

Voit valita sopivimman ajan itse varauskalenteristamme. Kun varaus on tehty, siitä lähetetään varausvahvistus sähköpostitse.

Tee syntymäpäivävaraus täältä