Syntymäpäivät Heurekassa

Hauskaa tieteen parissa!

Syntymäpäivät Heurekassa – hauskaa tieteen parissa!

Haluatko tarjota lapsellesi erilaisen syntymäpäivän? Anna Heurekan osaavien innoittajien ja ravintola Café Einsteinin ratkaista pulmasi hauskalla ja kekseliäällä toiminnalla sekä maistuvalla tarjoilulla.

Voit valita joko supersuositun Synttärikemiaa-paketin tai Heureka-synttärit. Synttärikemia-ohjelmassa tehdään värikkäitä ja hauskoja kemian kokeita synttäreihin liittyen. Syntymäpäiviin kuuluu myös herkullinen tarjoilu ravintolassa sekä omatoiminen tutustuminen Heurekan näyttelyihin ja planetaarioelokuviin.

Heureka-synttäreihin kuuluu Heurekan näyttelyt ja planetaarioelokuvat sekä herkulliset synttäritarjoilut. Ravintola Café Einsteinissa ryhmää odottaa serpentiinein ja ilmapalloin koristeltu synttäriherkkupöytä.

Syntymäpäiviin kannattaa varata aikaa vähintään 2-3 tuntia. Voitte halutessanne saapua tutustumaan näyttelyihin omatoimisesti jo ennen järjestettyä ohjelmaa tai jäädä sen jälkeen. Normaalisti tiedekeskus on avoinna viikonloppuisin kello 10–18. Tarkista poikkeusaikataulut täältä.

Näyttelylippu on voimassa koko päivän. Heureka-lippu sisältää sisäänpääsyn kaikkiin Heurekan näyttelyihin, planetaarioelokuviin ja yleisölle avoimiin ohjelmiin. Tarkista päiväkohtainen ohjelma täältä.

Varmistaaksenne varauksen mieluisaan ajankohtaan suosittelemme varaamaan syntymäpäiväpaketin hyvissä ajoin. Huom! Molemmat synttärit ovat varattavissa vähintään kuudelle henkilölle.

Syntymäpäiväjuhlat

Supersuosittu Synttärikemiaa-paketti


(6-12 -vuotiaille, suomeksi, sopimuksen mukaan ruotsi ja englanti)

Synttärikemia-ohjelmassa tehdään värikkäitä ja hauskoja kemian kokeita synttäreihin liittyen. Ohjelmassa lapset kokeilevat mm. kuinka aineet vaihtavat väriään happamuuden muuttuessa ja kuinka kynttilä voidaan sammuttaa näkymättömällä aineella. Lisäksi valmistetaan synttärikortteja ja lähetetään raketti lentoon kaasun avulla. Syntymäpäiviin kuuluu myös herkullinen tarjoilu ravintolassa sekä omatoiminen tutustuminen Heurekan näyttelyihin ja planetaarioelokuviin.

Laboratorio-osuuden voi varata lauantaisin klo 12, 14 tai 16. Ohjelma kestää noin 30 min. Innoittaja vetää laboratorio-ohjelman ja saattaa ryhmän sen jälkeen ravintolaan. Ryhmän kannattaa varata aikaa myös omatoimiseen näyttelyihin ja planetaarioelokuviin tutustumiseen. Ryhmäkoko max. 24 hlöä.

Synttärikemiaa-paketit ovat hyvin suosittuja, joten laitathan varauskyselyn ainakin pari kuukautta aiemmin!

Tee syntymäpäivävaraus täältä

Hulvattomat Heureka-synttärit


Heureka-synttärit sopii kaikenikäisille lapsille ja lapsenmielisille. Syntymäpäiväjuhliin kuuluu mukava päivä tiedekeskuksessa näyttelyineen ja planetaarioineen. Joskus viikonloppuisin Heurekassa on myös erityisohjelmaa, kuten tiedeteatteriesityksiä ja perheille tarkoitettuja walk-in laboratorio-ohjelmia. Tarkistathan päiväkohtaisen ohjelman täältä.

Heureka-synttäreihin kuuluu myös herkullinen synttäritarjoilu. Ravintola Café Einsteinissa ryhmää odottaa serpentiinein ja ilmapalloin koristeltu synttäriherkkupöytä. Varatessasi Heureka-synttäreitä huomaathan, että valitsemasi kellonaika on synttäritarjoilujen ajankohta. Voitte halutessanne saapua tutustumaan näyttelyihin omatoimisesti jo ennen järjestettyä ohjelmaa tai jäädä sen jälkeen.

Heureka-synttärit voi varata lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11–16 . Noin puoli tuntia kestävät tarjoilut alkavat aina tasatunnein. Voit valita itsellesi sopivimman ajan varauskalenteristamme.

Tee syntymäpäivävaraus täältä

Lisätiedot

Varaukset

Varmistaaksenne varauksen mieluisaan ajankohtaan suosittelemme varaamaan syntymäpäiväpaketin hyvissä ajoin. Syntymäpäivät maksetaan tullessa lippukassalle. Varauksen voi peruuttaa veloituksetta viimeistään viikkoa aikaisemmin. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta perimme 20 % kokonaishinnasta. Syntymäpäivillä ryhmän valvontavastuu on vanhemmalla tai ryhmän aikuisella.

Voit valita sopivimman ajan itse varauskalenteristamme. Kun varaus on tehty, siitä lähetetään varausvahvistus sähköpostitse.

Tee syntymäpäivävaraus täältä

Ravintolan synttäriherkut

Ravintola Café Einsteinissa ryhmää odottaa serpentiinein ja ilmapalloin koristeltu pöytä. Lapsille tarjoillaan suussasulavaa koristeltua jäätelöpallokakkua ja mehua. Kakku on laktoositon ja gluteeniton, mutta se saattaa sisältää pähkinää. Synttäripakettiin kuuluvat kahvit kahdelle aikuiselle.

Synttäripöytään voi tilata etukäteen ravintolalta myös muita herkkuja kuten Slush-jäähilejuomaa, hotdogeja, donitseja tai vaikkapa vaahtokarkkeja. Lue lisää täältä! Katso täältä synttärimenu!

Allergioita ja mahdollisia lisätarjoiluja koskevissa asioissa pyydämme teitä ottamaan suoraan yhteyttä ravintolaan, Café Einstein p. (09) 8579399 tai sähköpostitse ravintola@heureka.fi. Pyydämme ilmoittamaan erikoisruokavaliot sähköpostitse kolme arkipäivää ennen tilaisuutta.

Hinnasto

Synttärikemiaa-synttärit maksavat 29 €/lapsi (vähintään 6 lasta). Yksi aikuinen pääsee veloituksetta Heurekaan alkavaa kymmentä lasta kohden. Kahdelle aikuiselle ravintolamme tarjoaa kahvit.

Heureka-synttärit maksavat 23,50 €/lapsi (vähintään 6 lasta). Yksi aikuinen pääsee veloituksetta Heurekaan alkavaa kymmentä lasta kohden. Kahdelle aikuiselle ravintolamme tarjoaa kahvit.