Heurekan tiedeleirit

Heurekan tiedeleirit

Heurekan tiedeleirien tarkoituksena on tutustuttaa lapset tieteen eri aloihin, kokeelliseen työskentelyyn sekä tuottaa lapsille tiede-elämyksiä ja itse tekemällä saavutettua oivaltamisen iloa.

Tiedeleiriläiset tekevät tutkimuksia Heurekan laboratorioissa ja työpajatiloissa, joissa työskennellään ohjatusti sekä yksin, pareittain että pienryhmissä. Tiedeleirin hintaan sisältyy leiriohjelma materiaaleineen, planetaarioelokuva, päivittäinen lämmin ateria ja kesän leireillä tiedeleiripaita. Heurekan ranneke on voimassa aina koko tiedeleiripäivän, joten näyttelyihin sekä planetaarioelokuviin voi tutustua myös leiripäivän jälkeen vapaasti!

Yhteystiedot:
tiedeleirit@heureka.fi

Heurekan tiedeleirit etänä kesällä 2020

Heurekan 30 vuotta täyttävät tiedeleirit järjestetään poikkeusolosuhteiden vuoksi tulevana kesänä etäleirinä. Kesän etäleirejä järjestetään ma-pe (ma-to viikolla 25) kesälomaviikoilla 23, 24, 25 ja 26. Etäleirit ovat suunnattu 2009-2012 -syntyneille lapsille. Tiedeleiriläiset tekevät etäyhteyksien avulla ohjatusti tutkimuksia kotona. Tutkimukset sisältävät kokeellisia töitä, työpajoja ja innovointia yksin, sekä pienryhmissä etäyhteyden avulla. Tarvittavat materiaalit ovat jo kotoa löytyviä tai helposti ruokakaupasta saatavia.

Etäleirillä järjestetään erilaista ohjelmaa viikoilla 23-26 klo 10-12 (2 tuntia) sisältäen lyhyen 10-15 minuutin tauon välissä. Viikoilla 23-24 on myös iltapäivän etäleirit klo 13-15.

Ohjelma koostuu niin Heurekan 30-vuotisen leirihistorian parhaista sisällöistä, että täysin uusista ennen leireillä kokemattomista sisällöistä. Etäleirin hinta on viikoilla 23, 24 ja 26 (ma-pe) on 70 €/lapsi ja viikolla 25 (ma-to) 60 €/lapsi. Hintaan sisältyy ohjattu tiedeleiriohjelma kokeneen Heurekan leiri-innoittajan avulla sekä opastamana.

Liput verkkokaupasta:

Osta etätiedeleiriliput

Lisätietoa:
tiedeleirit@heureka.fi