Tyttö ja poika laboratoritakeissa värikkäiden mittapullojen takana.

Kesän tiedeleiriliput ovat myynnissä

Kesän 2022 tiedeleirit järjestetään viikoilla 23–28 ja 31–32 (v. 2009–2014 syntyneille) sekä viikoilla 27, 28 ja 31 (v. 2006–2008 syntyneille).

Etätiedeleirejä ei järjestetä kesällä 2022.

Kesän 2022 tiedeleirit Heurekassa

Mitä ja milloin

Kesän tiedeleirit ovat päiväleirejä.

Ohjelmaa on maanantaista perjantaihin kello 10.00–15.00,
paitsi juhannusviikolla maanantaista torstaihin ja koulujen alkamisviikolla (viikko 32) maanantaista keskiviikkoon kello 10.00–15.00.

  • Vuosina 2009–2014 syntyneille leirit järjestetään viikoilla 23–28 ja 31–32.
  • Vuosina 2006–2008 syntyneille viikoilla 27, 28 ja 31.

Tiedeleiriviikolla koetaan täysin uusia laboratorio- ja työpajaohjelmia. Leirillä työskennellään ohjatusti yksin, pareittain ja pienryhmissä.

Leiriläiset jaetaan iän mukaan ryhmiin, mutta eri-ikäisiä sisaruksia ja kavereita tapaa tauoilla. Mikäli toivotte lähes saman ikäisiä, mutta eri vuonna syntyneitä lapsia samaan ryhmään, mainitkaa tästä ilmoittautumislomakkeessa. Tiedeleiriläisillä on oikeus jäädä omatoimisesti Heurekan näyttelyihin leiripäivän jälkeen. Leiripaikan lunastaneet lapset voivat tulla Heurekaan leiriviikollaan ti–pe (juhannusviikolla ti–to ja viikolla 32 ti–ke) klo 9.00.

Lähempänä tiedeleirin alkamisajankohtaa sähköiseen lomakkeeseen ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen lähetetään leirikirje, jossa on toimintaohjeita tulevia leiripäiviä varten.

Liput

Kesän tiedeleiriliput ovat myynnissä verkkokaupassa:

Osta tiedeleiriliput
  • Tiedeleirin hinta on 200 €/lapsi,
  • juhannusviikolla 165 €/lapsi ja
  • viikolla 32 (3-päiväinen leiriviikko) 125 €/lapsi.

Hintaan sisältyy leiriohjelma materiaaleineen, vapaa pääsy Heurekan kaikkiin näyttelyihin, planetaarioelokuvat ja päivittäinen lämmin ateria.

Peruutusehdot

Leiripaikan voi peruuttaa veloituksetta viimeistään 7 päivää ennen leirin alkua osoitteeseen: asiakaspalvelu@heureka.fi.
Tämän jälkeen peruutus ja rahojen palautus voidaan tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Mahdollisia vaihtoja voi tiedustella osoitteesta: asiakaspalvelu@heureka.fi.

Katso video tiedeleireistä

Lisätietoa

tiedeleirit@heureka.fi

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia.


Trustmary Reviews

Heurekan tiedeleireillä työskennellään monitieteellisten haasteiden parissa ongelmaratkaisu-, vuorovaikutus- ja tutkimustaitoja kehittäen. Tiedeleireillä tutkitaan ympärillämme tapahtuvia ilmiöitä oppiainerajoja ylittäen, luovuutta ja kädentaitoja hyödyntäen sekä eri tieteisiin innostaen. Heurekan tiedekasvatuskokemus mahdollistaa sen, että tiedeleirien ohjelma on monipuolinen, innostava ja aiheet edustavat laajasti sekä poikkitieteellisesti eri aloja. Heurekan tiedeleirien toimintaperiaatteita ovat itse tekeminen, vapaavalintainen ja omaehtoinen tiedeoppiminen sekä oivaltamisen ilo.