Heurekan tiedeleirit

Heurekan tiedeleirit

Heurekan tiedeleirien tarkoituksena on tutustuttaa lapset tieteen eri aloihin, kokeelliseen työskentelyyn sekä tuottaa lapsille tiede-elämyksiä ja itse tekemällä saavutettua oivaltamisen iloa.

Tiedeleiriläiset tekevät tutkimuksia Heurekan laboratorioissa ja työpajatiloissa, joissa työskennellään ohjatusti sekä yksin, pareittain että pienryhmissä. Tiedeleirin hintaan sisältyy leiriohjelma materiaaleineen, planetaarioelokuva, päivittäinen lämmin ateria ja kesän leireillä tiedeleiripaita. Heurekan ranneke on voimassa aina koko tiedeleiripäivän, joten näyttelyihin sekä planetaarioelokuviin voi tutustua myös leiripäivän jälkeen vapaasti!

Talvilomaleirit 2019

Heurekan talvilomatiedeleirit viikolla 8

Heurekassa järjestetään talvilomaviikolla kahden päivän tiedeleirit alakouluikäisille.

Ohjelma:

Leiriohjelma muodostuu uusista tiedeleireillä tai tiedekerhoissa kokemattomista ohjelmista. Ohjattu leiripäivä on klo 10–15. Leiriläiset voivat lisäksi jäädä Heurekaan sulkemisaikaan saakka tutustumaan itsenäisesti näyttelyihin ja planetaarioelokuviin. Leireillä lapset työskentelevät ohjatuissa ryhmissä tutustuen kokeellisin ja toiminnallisin menetelmin eri tieteen aloihin. Lähempänä leirien alkua saatte infokirjeen, jossa kuvaillaan tarkemmin leiriohjelmien sisältöjä ja annetaan ohjeet leiripäiviä varten.

Aikataulu: 

Ma-ti 18.-19.2. (2006-2011 syntyneet)
To-pe 21.-22.2. (2006-2011 syntyneet)

Hinta: 

Kahden päivän leirin hinta on 80 €/lapsi. Hintaan sisältyy tiedeleiriohjelmat, pääsy kaikkiin Heurekan näyttelyihin ja planetaarioelokuviin sekä lämmin lounas Tiederavintolassa. Heurekan ranneke on voimassa aina koko tiedeleiripäivän, joten leiripäivän jälkeen voi tutustua vielä rauhassa näyttelyihin sekä planetaarioelokuviin.

Heureka on avoinna talvilomaviikoilla 8-9 pidennetyin aukioloajoin: ma-pe klo 10-19, la-su klo 10-18.

Lipunmyynti on käynnissä verkkokaupassa:

Osta liput

Yhteystiedot:

Heidi Venho
Pedagoginen suunnittelija
Puh. 040 9015 274
heidi.venho@heureka.fi