Tiedeleirit Heurekassa syyslomalla 2022

Syysloman (viikko 42) kahden päivän tiedeleirit alakoululaisille.

Tiedeleiriläiset pääsevät mm. ihmettelemään avaruutta, tutkimaan eläinten käyttäytymistä sekä tutustumaan värien taustalla luuraavaan tieteeseen.

Osta tiedeleiriliput

 

Heurekan paikan päällä pidettävät alakoululaisten syysloman tiedeleirit 2010–2015 syntyneille:

Syysloman tiedeleirit on koostettu kesän tiedeleirien suosikkiohjelmista, sekä aiemmin kokemattomista sisällöistä. Tiedeleiriläiset työskentelevät monipuolisesti Heurekan eri tiloissa, kuten laboratorioissa ja työpajatiloissa.

Syysloman tiedeleirit Heurekassa ovat kahden päivän mittaisia päiväleirejä (ei majoitusta).

  • 17.–18.10.2022 (ma–ti)
  • 20.–21.10.2022 (to–pe) 

Ohjelmaa on kello 10.00–15.00.

Mitä:

Heurekan tiedeleirien tarkoituksena on tutustuttaa lapset tieteen eri aloihin, kokeelliseen työskentelyyn sekä tuottaa lapsille tiede-elämyksiä ja itse tekemällä saavutettua oivaltamisen iloa.

Heurekan tiedeleirien ohjelma on syyslomaviikolla samanlainen molemmilla kahden päivän leirillä.

Liput:

Osta tiedeleiriliput

Tiedeleirin hinta: 90 €. 

Tiedeleirilippuja voi kerralla ostaa useamman (max 4). Kaikkien lasten tiedot tulee kuitenkin ilmoittaa erikseen, joten etukäteen on hyvä olla tiedossa lasten allergiat, huoltajien kännykkänumerot ja sähköpostiosoitteet. Leiriläiset jaetaan iän mukaan ryhmiin, mutta eri-ikäisiä sisaruksia ja kavereita tapaa tauoilla. Mikäli toivotte lähes saman ikäisiä, mutta eri vuonna syntyneitä lapsia samaan ryhmään, mainitkaa tästä ilmoittautumislomakkeessa. Tiedeleiriläisillä on oikeus leirin aikana olla Heurekan näyttelyissä aina sulkemisaikaan saakka. 

Leirikirje tarvittavine infoineen lähetetään sähköpostilla lipun ostaneille ennen leiriä.

Huom! Leiripaikan peruminen tulee tehdä viimeistään seitsemän vuorokautta ennen leirin alkua osoitteeseen: asiakaspalvelu@heureka.fi. Tämän jälkeen peruutus ja rahojen palautus voidaan tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mahdollisia vaihtoja voi tiedustella osoitteesta: asiakaspalvelu@heureka.fi.

Lisätietoa:

tiedeleirit@heureka.fi

Huomioithan, että muutoset ovat mahdollisia.


Trustmary Reviews