Heurekan tiedeleirit

Heurekan tiedeleirit

Heurekan tiedeleirien tarkoituksena on tutustuttaa lapset tieteen eri aloihin, kokeelliseen työskentelyyn sekä tuottaa lapsille tiede-elämyksiä ja itse tekemällä saavutettua oivaltamisen iloa.

Tiedeleiriläiset tekevät tutkimuksia Heurekan laboratorioissa ja työpajatiloissa, joissa työskennellään ohjatusti sekä yksin, pareittain että pienryhmissä. Tiedeleirin hintaan sisältyy leiriohjelma materiaaleineen, planetaarioelokuva, päivittäinen lämmin ateria ja kesän leireillä tiedeleiripaita. Heurekan ranneke on voimassa aina koko tiedeleiripäivän, joten näyttelyihin sekä planetaarioelokuviin voi tutustua myös leiripäivän jälkeen vapaasti!

Yhteystiedot:

tiedeleirit@heureka.fi

Kevään 2020 tiedeleirit

Heurekan talvilomatiedeleirit viikolla 8

Heurekassa järjestetään talvilomaviikolla kahden päivän tiedeleirit alakouluikäisille. Leiriohjelma muodostuu uusista tiedeleireillä tai tiedekerhoissa kokemattomista ohjelmista. Ohjattu leiripäivä on klo 10–15. Leiriläiset voivat lisäksi jäädä Heurekaan sulkemisaikaan saakka tutustumaan itsenäisesti näyttelyihin ja planetaarioelokuviin. Leireillä lapset työskentelevät ohjatuissa ryhmissä tutustuen kokeellisin ja toiminnallisin menetelmin eri tieteen aloihin. Lähempänä leirien alkua saatte infokirjeen, jossa kuvaillaan tarkemmin leiriohjelmien sisältöjä ja annetaan ohjeet leiripäiviä varten.

Tiedeleirien ajankohdat, ikäryhmät ja hinnat:

17.–18.2. (2007-2012 syntyneet), hinta 80 €

20.–21.2. (2007-2012 syntyneet), hinta 80 €

Lipunmyynti:

Lippukauppaan

Tiedeleirilippuja voi kerralla ostaa useamman (max 4). Kaikkien lasten tiedot tulee kuitenkin ilmoittaa erikseen, joten etukäteen on hyvä olla tiedossa lasten paitakoko, allergiat, huoltajien kännykkänumerot ja sähköpostiosoitteet.

Leirikirje tarvittavine infoineen lähetetään sähköpostilla lipun ostaneille ennen leiriä.

Huom! Leiripaikan peruminen tulee tehdä viimeistään seitsemän vuorokautta ennen leirin alkua osoitteeseen: asiakaspalvelu@heureka.fi. Tämän jälkeen peruutus ja rahojen palautus voidaan tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mahdollisia vaihtoja voi tiedustella osoitteesta: asiakaspalvelu@heureka.fi.

Lisätiedot:
tiedeleirit@heureka.fi

Kesän 2020 tiedeleirit

Kesän 2020 tiedeleirit tulevat myyntiin myöhemmin keväällä 16.3. klo 10.00.