Tiedeleirit

Talvilomaviikolla 8

Talvilomaviikon 8 tiede- ja robotiikkaleirit

Tiedeleirit alakouluikäisille:

Alakoululaisten kaksipäiväisillä tiedeleireillä päästään mm. tutustumaan lumen taustalla luuraavaan tieteeseen ja eläinten sopeutumiskykyyn sekä ratkaisemaan mysteeri käyttämällä tutkijan taitoja.

  • ma–ti 20.–21.2.
  • to–pe 23.–24.2.

Yksipäiväinen robotiikkaleiri 5.–9.-luokkalaisille:  

Yksipäiväisellä robotiikkaleirillä tutustutaan Microbit-ohjelmointiin ja toteutetaan kolme ohjelmointiprojektia.

  • ke 22.2.
Osta tiedeleiriliput

Kesän tiedeleirit

Kesän tiedeleiriliput tulevat myyntiin maaliskuussa. Tiedotamme tarkemman myyntipäivän välittömästi sen varmistuessa.

 

Heurekan paikan päällä pidettävät alakoululaisten tiedeleirit 2010-2015-syntyneille

  • Tiedeleiri alakouluikäisille ma–ti 20.–21.2.2023
  • Tiedeleiri alakouluikäisille to–pe 23.–24.2.2023

Tiedeleiriläiset työskentelevät monipuolisesti Heurekan eri tiloissa, kuten laboratorioissa ja työpajatiloissa. Talven tiedeleirit ovat kahden päivän mittaisia päiväleirejä (ei majoitusta). Ohjelmaa on päivittäin kello 10–15. Heurekan tiedeleirien ohjelma on samanlainen kummallakin leirillä. 

Leirikirje tarvittavine infoineen lähetetään sähköpostilla lipun ostaneille ennen leiriä.

Alakouluikäisten tiedeleirien hinta on 90 €. Hintaan sisältyy leiriohjelma materiaaleineen, oikeus leirin aikana olla Heurekan näyttelyissä aina sulkemisaikaan saakka ja päivittäinen lämmin ateria.

Osta tiedeleiriliput

Heurekan paikan päällä pidettävät robotiikkaleirit 2007-2011-syntyneille

  • Robotiikkaleiri 5.–9.-luokkalaisille ke 22.2.2023

Leiriläiset työskentelevät pareittain erilaisten robotiikkahaasteiden parissa. Heurekan robotiikkaleirillä tutustutaan Microbit-ohjelmointiin ja toteutetaan sen avulla erilaisia ohjelmointitehtäviä. Ohjelmaa on keskiviikkona kello 10–15.

Leirikirje tarvittavine infoineen lähetetään sähköpostilla lipun ostaneille ennen leiriä.

Robotiikkaleirin hinta on 55 €. Hintaan sisältyy leiriohjelma materiaaleineen, oikeus leirin aikana olla Heurekan näyttelyissä aina sulkemisaikaan saakka ja päivittäinen lämmin ateria.

Osta tiedeleiriliput

Hyvä tietää

Leirilippuja voi kerralla ostaa useamman (max 4). Kaikkien osallistujien tiedot tulee kuitenkin ilmoittaa erikseen, joten etukäteen on hyvä olla tiedossa leiriläisen allergiat, huoltajien kännykkänumerot ja sähköpostiosoitteet.

Leiriläiset jaetaan iän mukaan ryhmiin, mutta eri-ikäisiä sisaruksia ja kavereita tapaa tauoilla. Mikäli toivotte lähes saman ikäisiä, mutta eri vuonna syntyneitä lapsia samaan ryhmään, mainitkaa tästä ilmoittautumislomakkeessa.

Huom! Leiripaikan peruminen tulee tehdä viimeistään seitsemän vuorokautta ennen leirin alkua osoitteeseen: asiakaspalvelu@heureka.fi. Tämän jälkeen peruutus ja rahojen palautus voidaan tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mahdollisia vaihtoja voi tiedustella osoitteesta: asiakaspalvelu@heureka.fi.

Lisätietoja: 
tiedeleirit@heureka.fi


Trustmary Reviews

Heurekan tiedeleireillä työskennellään monitieteellisten haasteiden parissa ongelmaratkaisu-, vuorovaikutus- ja tutkimustaitoja kehittäen. Tiedeleireillä tutkitaan ympärillämme tapahtuvia ilmiöitä oppiainerajoja ylittäen, luovuutta ja kädentaitoja hyödyntäen sekä eri tieteisiin innostaen. Heurekan tiedekasvatuskokemus mahdollistaa sen, että tiedeleirien ohjelma on monipuolinen, innostava ja aiheet edustavat laajasti sekä poikkitieteellisesti eri aloja. Heurekan tiedeleirien toimintaperiaatteita ovat itse tekeminen, vapaavalintainen ja omaehtoinen tiedeoppiminen sekä oivaltamisen ilo.