Tiedeleirit

Syysloman tiedeleiriliput ovat myynnissä!

Tiedeleirit alakoululaisille viikolla 42

Heurekassa järjestetään jälleen kaksipäiväisiä tiedeleirejä alakoululaisille syyslomaviikolla 16.–20.10.2023.

Tiedeleirillä (1.–6.-luokkalaisille) tutkitaan seitsemässä eri ohjelmassa mm. tulta, jäätä, vettä ja sähköä. Lisäksi tutustutaan avaruuden saloihin ja eläinten koulutuksen taitoihin.

Avaruusleirillä (4.–6.-luokkalaisille) tutustutaan poikkitieteellisesti avaruuteen ja avaruustekniikkaan. Avaruusleiri koostuu aiempien vuosien avaruusteemaisista tiedeleiriohjelmista.

Osta tiedeleiriliput syyslomalle

Syysloman 2023 tiedeleirit on suunnattu v. 2011–2016 syntyneille alakoululaisille

Mitä:

  • Syysloman tiedeleirit 1.–6.-luokkalaisille (v. 2011–2016 syntyneille) on koostettu kesän tiedeleirien suosikkiohjelmista!
  • Lisäksi syyslomalla järjestetään Avaruusleiri 4.–6.-luokkalaisille (v. 2011–2013 syntyneille).

Tiedeleirillä tutkitaan seitsemässä eri ohjelmassa mm. tulta, jäätä, vettä ja sähköä. Lisäksi tutustutaan avaruuden saloihin ja eläinten koulutuksen taitoihin.

Avaruusleirillä tutustutaan poikkitieteellisesti avaruuteen ja avaruustekniikkaan. Avaruusleiri koostuu aiempien vuosien avaruusteemaisista tiedeleiriohjelmista.

Tiedeleirien ohjelma on syyslomaviikolla samanlainen molemmilla kahden päivän leirillä. 

Tiedeleiriläiset pääsevät työskentelemään monipuolisesti Heurekan eri tiloissa, kuten laboratorioissa ja työpajoissa.

Syysloman 2023 tiedeleirit ovat kahden päivän mittaisia päiväleirejä (ei majoitusta).

Leiriläisille tarjotaan lämmin ateria Tiederavintolassa

Ohjelmaa on kello 10–15. Tiedeleiriläisillä on oikeus leirin aikana olla Heurekan näyttelyissä aina sulkemisaikaan saakka. 

Leirikirje tarkempine infoineen lähetetään sähköpostilla lipun ostaneille ennen leiriä.

Milloin:

Tiedeleirit 1.–6.-luokkalaisille:

  • ma–ti 16.–17.10. klo 10–15
  • to–pe 19.–20.10. klo 10–15

Avaruusleirit 4.–6.-luokkalaisille:

  • ma–ti 16.–17.10. klo 10–15
  • to–pe 19.–20.10. klo 10–15

Liput:

Osta tiedeleiriliput syyslomalle

Leirin hinta 90 €.

Tiedeleirilippuja voi kerralla ostaa useamman (max 4). Kaikkien lasten tiedot tulee kuitenkin ilmoittaa erikseen, joten etukäteen on hyvä olla tiedossa lasten allergiat, huoltajien kännykkänumerot ja sähköpostiosoitteet. Leiriläiset jaetaan iän mukaan ryhmiin, mutta eri-ikäisiä sisaruksia ja kavereita tapaa tauoilla. Mikäli toivotte lähes saman ikäisiä, mutta eri vuonna syntyneitä lapsia samaan ryhmään, mainitkaa tästä ilmoittautumislomakkeessa.

Huom! Leiripaikan peruminen tulee tehdä viimeistään seitsemän vuorokautta ennen leirin alkua osoitteeseen: asiakaspalvelu@heureka.fi. Tämän jälkeen peruutus ja rahojen palautus voidaan tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mahdollisia vaihtoja voi tiedustella osoitteesta: asiakaspalvelu@heureka.fi.

Lisätietoa:

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla tiedeleirit@heureka.fi, niin kerromme mielellämme lisää!

Huom. muutokset ovat mahdollisia.

Heurekan tiedeleirien tarkoituksena on tutustuttaa lapset tieteen eri aloihin, kokeelliseen työskentelyyn sekä tuottaa lapsille tiede-elämyksiä ja itse tekemällä saavutettua oivaltamisen iloa.

Heurekan tiedeleireillä työskennellään monitieteellisten haasteiden parissa ongelmaratkaisu-, vuorovaikutus- ja tutkimustaitoja kehittäen. Tiedeleireillä tutkitaan ympärillämme tapahtuvia ilmiöitä oppiainerajoja ylittäen, luovuutta ja kädentaitoja hyödyntäen sekä eri tieteisiin innostaen.

Heurekan tiedekasvatuskokemus mahdollistaa sen, että tiedeleirien ohjelma on monipuolinen, innostava ja aiheet edustavat laajasti sekä poikkitieteellisesti eri aloja.

Heurekan tiedeleirien toimintaperiaatteita ovat itse tekeminen, vapaavalintainen ja omaehtoinen tiedeoppiminen sekä oivaltamisen ilo.


Trustmary Reviews