Heurekan tiedeleirit

Heurekan tiedeleirit

Heurekan tiedeleirien tarkoituksena on tutustuttaa lapset tieteen eri aloihin, kokeelliseen työskentelyyn sekä tuottaa lapsille tiede-elämyksiä ja itse tekemällä saavutettua oivaltamisen iloa.

Tiedeleiriläiset tekevät tutkimuksia Heurekan laboratorioissa ja työpajatiloissa, joissa työskennellään ohjatusti sekä yksin, pareittain että pienryhmissä. Tiedeleirin hintaan sisältyy leiriohjelma materiaaleineen, planetaarioelokuva, päivittäinen lämmin ateria ja kesän leireillä tiedeleiripaita. Heurekan ranneke on voimassa aina koko tiedeleiripäivän, joten näyttelyihin sekä planetaarioelokuviin voi tutustua myös leiripäivän jälkeen vapaasti!

Vuonna 2018 tiedeleirit pidetään ainoastaan suomeksi.

Syksyn 2018 tiedeleirit

Heurekan syyslomatiedeleirit viikolla 42

Heurekassa järjestetään syyslomaviikolla kahden päivän tiedeleirit alakouluikäisille. Leiriohjelma muodostuu sekä kesän 2018 tiedeleirien parhaimmista että täysin uusista ohjelmista.

Aikataulu:

Ma-ti 15.-16.10.2018
To-pe 18.-19.10.2018

Ohjattu leiripäivä on klo 10–15.

Ohjelma:

Leireillä lapset työskentelevät ohjatuissa ryhmissä tutustuen kokeellisin ja toiminnallisin menetelmin eri tieteen aloihin. Leiriläiset voivat lisäksi jäädä Heurekaan itsenäisesti sulkemisaikaan saakka. Lähempänä leirien alkua lipun ostaneille lähetetään infokirje, jossa kuvataan tarkemmin leiriohjelmien sisältöjä ja annetaan ohjeet leiripäiviä varten.

Hinta:

Kahden päivän leirin hinta on 80 €/lapsi. Hintaan sisältyy tiedeleiriohjelmat, pääsy kaikkiin Heurekan näyttelyihin ja planetaarioelokuviin sekä lämmin lounas Tiederavintolassa. Heurekan ranneke on voimassa aina koko tiedeleiripäivän, joten leiripäivän jälkeen voi tutustua vielä rauhassa näyttelyihin sekä planetaarioelokuviin.

(Heureka on avoinna syyslomaviikolla 42 pidennetyin aukioloajoin: ma-pe klo 10-19, la-su klo 10-18.)

Osta liput

 

Yhteystiedot:

Heidi Venho
Tiedeleirivastaava
Puh. 040 9015 274
heidi.venho@heureka.fi