Heurekan tiedeleirit

Heurekan tiedeleirit

Heurekan tiedeleirien tarkoituksena on tutustuttaa lapset tieteen eri aloihin, kokeelliseen työskentelyyn sekä tuottaa lapsille tiede-elämyksiä ja itse tekemällä saavutettua oivaltamisen iloa.

Tiedeleiriläiset tekevät tutkimuksia Heurekan laboratorioissa ja työpajatiloissa, joissa työskennellään ohjatusti sekä yksin, pareittain että pienryhmissä. Tiedeleirin hintaan sisältyy leiriohjelma materiaaleineen, planetaarioelokuva, päivittäinen lämmin ateria ja kesän leireillä tiedeleiripaita. Heurekan ranneke on voimassa aina koko tiedeleiripäivän, joten näyttelyihin sekä planetaarioelokuviin voi tutustua myös leiripäivän jälkeen vapaasti!

Yhteystiedot:

tiedeleirit@heureka.fi

Syksyn 2019 tiedeleirit

Heurekan syyslomatiedeleirit viikolla 42

Heurekassa järjestetään syyslomaviikolla alakouluikäisille kahden päivän mittaisia tiedeleirejä ma-ti ja to-pe. Lisäksi 3.-6. -luokkalaisilla on syyslomaviikon keskiviikkona mahdollisuus osallistua yhden päivän mittaiselle innovaatioleirille. Leiriohjelma muodostuu kesän tiedeleirien suosikkiohjelmista. Ohjattua tiedeleiriä on päivittäin klo 10–15. Leiriläiset voivat lisäksi jäädä Heurekaan sulkemisaikaan saakka tutustumaan itsenäisesti näyttelyihin ja planetaarioelokuviin. Leireillä lapset työskentelevät ohjatuissa ryhmissä tutustuen kokeellisin ja toiminnallisin menetelmin eri tieteen aloihin. Lähempänä leirien alkua osallistujille lähetetään infokirjeen, jossa kuvaillaan tarkemmin leiriohjelmien sisältöjä ja annetaan ohjeet leiripäiviä varten.

Keskiviikkona 16.10. järjestetään Innovaatioleiri 3.-6. luokkalaisille yhteistyössä Idean Kids Academyn kanssa. Leirillä lapset voivat vapauttaa mielikuvituksensa rakentaen ja työstäen innovaatiota ja tutustuessaan innovaatioprosessiin. Ohjelma keskittyy käytännön suunnitteluun samalla opettaen lapsille empatiaa, ryhmätyötä ja luovaa ongelmanratkaisua.

Tiedeleirien ajankohdat, ikäryhmät ja hinnat:

Ma-ti 14.-15.10. (2007-2012 syntyneet), hinta 80€

Ke 16.10. Idean Kids Academy innovaatioleiri (2006-2010 syntyneet), hinta 50€

To-pe 17.-18.10. (2007-2012 syntyneet), hinta 80€

Osta liput syksyn tiedeleirille Osta liput innovaatioleirille

Tiedeleirilippuja voi kerralla ostaa useamman (max 4). Kaikkien lasten tiedot tulee kuitenkin ilmoittaa erikseen, joten etukäteen on hyvä olla tiedossa lasten paitakoko, allergiat, huoltajien kännykkänumerot ja sähköpostiosoitteet.

Leirikirje tarvittavine infoineen lähetetään sähköpostilla lipun ostaneille ennen leiriä.

Huom! Leiripaikan peruminen tulee tehdä viimeistään seitsemän vuorokautta ennen leirin alkua osoitteeseen: asiakaspalvelu@heureka.fi. Tämän jälkeen peruutus ja rahojen palautus voidaan tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mahdollisia vaihtoja voi tiedustella osoitteesta: asiakaspalvelu@heureka.fi.

Lisätiedot

tiedeleirit@heureka.fi