Elävät maailmat

Elokuvan kesto: 27 min

Tulossa ohjelmistoon 3.2.2024

Elävät maailmat -planetaarioelokuva

Elämä on muovannut Maata. Elämän merkit kuten metsät, jotka pitävät ilmastomme tasapainossa, sekä tuulet, jotka kuljettavat elämälle elintärkeää vettä ja happea pallomme kaukaisimpiinkin kolkkiin, voi nähdä jopa valovuosien päästä. Tämä täysin digitaalinen planetaarioelokuva vie sinut tutkimusmatkalle ajan halki oppimaan elämästä yhtenä kotiplaneettamme tärkeimmistä ominaisuuksista.

Elokuvassa kerrotaan, miten elämä ja Maa ovat kehittyneet yhdessä, ja esittelee, miten elämä on muovannut Maan pintaa ja ilmastoa miljardien vuosien aikana. Opit myös, miten valo ja värit voivat auttaa meitä tunnistamaan elämää muilla kaukaisilla planeetoilla. Pohdimme usein, että millaista elämää meidän aurinkokunnassamme ja sen ulkopuolella voisi olla. Elävät maailmat -elokuva rohkaisee katsojaa kuitenkin pohtimaan, miten meidän oman planeettamme syvällisempi ymmärtäminen voi auttaa meitä etsimään elämää avaruuden muista kolkista ja miten voisimme tehdä yhteistyötä tämän elävän maailmamme kanssa oman selviytymisemme varmistamiseksi myös tulevaisuudessa.

Ikäraja: 5 vuotta
Elokuvan kesto: 27 min.
Kieli: Elokuva on puhuttu suomeksi, mutta sen voi kuunnella kuulokkeiden kautta ruotsin, englannin tai venäjän kielellä.

Living Worlds