Heurekan Halloween tulee taas!

Viime vuonna loppuunmyytyä aikuisten tapahtumaa vietetään pyhäinpäivän aattona, perjantaina 2.11. kello 19-24. Kaikenkarvaiset öttiäiset, möröt ja muut hurjimukset valtaavat tiedekeskuksen. Nyt vampyyrinhampaat esiin ja tekoveret naamaan! Tekemistä ja nähtävää riittää koko illaksi.

Uudessa tiedeshowssa keitellään ihmisaivoja ja millainenhan keitos siitä sitten syntyy, kun tapahtumatorille ajetaan vanha Volkswagenin pakettiauto, josta nousee bassoa soittava akrobaatti. Asiantuntijapuheenvuoroissa kuullaan esimerkiksi maailman ällöttävimmistä ja tappavimmista loisista dosentti Juha Laakkosen toimesta. Entä mitä Suomessa tapahtuu, kun Zombie Apocalypse alkaa?

Omat kätensä voi liata työpajoissa. Miltä tuntuu kirjoittaa oma kuolinilmoitus? Entä miltä maistuu drinkki, kun valutat juoman suolihuuhtelupussista? Viime vuoden hittityöpaja Kielletyt leikit on myös ohjelmassa. Tuo siis mukanasi oma rakas pehmolelusi tai nukkesi ja ryhdy silpomaan.

Heurekan näyttelyt ovat tietysti auki koko illan. Uusia näyttelyitä verrattuna edellisvuoteen on kaksin kappalein: 13.10. avautunut Aivot narikasta! -näyttely sekä 50 vuotta ajassa eteenpäin vievä Seitsemän sisarusta tulevaisuudesta, jossa saatat kohdata jotain… yllättävää. Myös planetaario-ohjelmisto pyörii läpi illan.

Tapahtuman koko ohjelmisto ja aikataulu julkaistaan 18.10.

Tapahtuma on K-18 ja koko talo on anniskelualuetta auditoriota ja planetaariota lukuun ottamatta.

Liput tapahtumaan vain 15 €. Heurekan vapaaliput tai Club-vuosikortti eivät käy tapahtumaan.

Osta liput