H18-tapahtumalogo

H18 – Heureka aikuisille

Suuren suosion saavuttaneet H18-illat ovat Heurekan järjestämiä, aikuisille suunnattuja iltatapahtumia. H18-tapahtumissa keskiössä on tiede, uudet kokemukset ja rento illanvietto. Vaihtuvat teemat tarjoavat joka kerta monipuolista ohjelmaa kuten työpajoja, asiantuntijaesityksiä ja ajankohtaisia tiedesisältöjä.

Koko tiedekeskus avataan illan ajaksi anniskelualueeksi, planetaariota ja auditoriota lukuunottamatta. Voit siis nauttia ohjelmasta suosikkivirvokkeitasi nauttien! Kaikki Heurekan näyttelyt ovat avoinna tapahtuman ajan.

Heurekan pikkujoulut.

H18-konsepti

Kaikki aikuisille suunnatut tapahtumat on koottu yhteen H18-konseptin alle. Tunnistat tapahtumat Heurekan muusta ohjelmasta omasta ilmeestään ja H18-tunnuksesta. H18-tapahtumia järjestetään normaalisti noin kolme kertaa vuodessa, ja ne on nimensä mukaan tarkoitettu vain yli 18-vuotiaille.

Heurekassa on vietetty aikuisten kesken muun muassa bissetapahtumaa, dinoiltaa ja halloweenia. Mukaan on mahtunut myös luentoja niin zombiapokalypsistä kuin tekoälystäkin. Työpajoissa on tehty esimerkiksi tekoverta, tutkittu mikroskoopilla humalaa ja rakennettu sähköisiä soittimia. H18-tapahtumissa aikuiset pääsevät aina kokeilemaan jotakin aivan uutta.

Tiede taipuu moneen!

H18-tapahtumasta lähtiessäsi olet fiksumpi ja inspiroituneempi.

Tapahtumiin liittyvät kysymykset ja palautteet: tapahtumat@heureka.fi

 

Suunnittele kanssamme!

H18-tapahtumat

Käytämme yhteistietoja vain, jos kysymme tarkennuksia vastauksiin liittyen. Yhteystietoja ei julkaista eikä säilytetä pidempään kuin tapahtuman tietojen käsittelyä varten on tarpeen.