H18 – aikuisille suunnattu tapahtumakonsepti

Suuren suosion saavuttaneet aikuisten H18-tapahtumat on vakiinnutettu kävijöiden toiveesta osaksi uutta Heurekaa. Heurekassa järjestetään vuosittain 3-4 aikuisille suunnattua tapahtumaa, joissa kaikissa on erilainen teema. Tapahtumien tavoitteena on palvella Tiedekeskus Heurekan aikuisia asiakkaita tarjoamalla heille tiede-elämyksiä ja hauskaa tekemistä eri teemojen kautta.

Heurekassa on vietetty aikuisten kesken muun muassa ystävänpäivää, dinoiltaa ja halloweenia. Tapahtumissa on muun muassa tutkittu elämän suuria mysteereitä, kuten avaruutta ja seksiä. Mukaan on mahtunut myös luentoja muun muassa zombiapokalypsistä sekä dinojen rakkauselämästä.

Aikuisille suunnatut tapahtumat on koottu yhteen H18-konseptin alle. Ne erottuvat Heurekan muusta ohjelmasta omalla ilmeellään ja H18-tunnuksellaan. H18 on Heurekan oma versio K18-käsitteestä: kaikki H18-tapahtumat on tarkoitettu vain yli 18-vuotiaille. Tapahtumien aikana koko tiedekeskus avataan anniskelualueeksi, ja tapahtumissa on tarjolla myös teemaan sopivaa syötävää.

Seuraava H18-tapahtuma järjestetään 14.2.2020 – Bisseä & Tiedettä. Lue lisää tapahtumasta täältä.

Seuraa Heurekan nettisivuja ja somekanavia, päivitämme sinne tietoja seuraavista tapahtumista!

Tapahtumiin liittyvät kysymykset ja palautteet: tapahtumat@heureka.fi