Opettajailta 31.8.

Heurekan opettajailta to 31.8. klo 15–20

ESERO Finland järjestää opettajaillan, jonka teemana on ”Kiehtova avaruus opetuksessa”. Luvassa on Heurekan opettajailtojen taattuun tyyliin mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja, työpajoja ja kokeilupisteitä, sekä tietoa ESERO Finlandin tarjoamista, maksuttomista ja opetusta tukevista avaruusteemaisista sisällöistä.

lllan ohjelma ja aikataulu tarkentuvat myöhemmin.

Ilmoittaudu tapahtumaan

 

 

Saapuminen klo 15–17

Ilmoittautuminen
Tervetulosnack Tiederavintolassa
Mahdollisuus tutustua omatoimisesti näyttelyihin

Ohjelma auditoriossa klo 17–18

Asiantuntijapuheenvuoroja avaruuteen ja avaruusteknologian hyödyntämiseen liittyen.
Puhujat ja aiheet tarkentuvat.

Työpajat ja esittelypisteet klo 15–17 ja 18–19.30

Aulassa, kokoustiloissa sekä Ideaverstaalla pääset kokeilemaan makupaloja ESERO Finlandin maksuttomista, kouluille suunnatuista sisällöistä sekä opettajien täydennyskoulutuksista.

Planetaarioelokuva klo 18.30

Uutuuselokuva Satelix kertoo havainnollisesti satelliittien historiasta ja siitä, kuinka suuri vaikutus niiden tuottamalla tiedolla on arkielämämme sujumisessa.

Milloin ja missä?

Torstaina 31.8.2023 kello 15–20, tiedekeskus Heureka. Opettajaillan osallistujat pääsevät tutustumaan Heurekan näyttelyihin jo klo 12 alkaen. Ennen klo 15 saapuvat voivat noutaa sisäänpääsylipun nimeä vastaan lippukassalta.

Huomioithan, että tapahtumaan ilmoittaudutaan ja tarjoilut ovat nautittavissa klo 15–17. Myös osaan työpajoista voi tutustua jo klo 15 alkaen. Asiantuntijapuheenvuorot auditoriossa alkavat klo 17.

Kenelle?

Opettajailta on tarkoitettu ala- ja yläkoulun, lukion, ammatillisen koulutuksen sekä ammattikorkeakoulun opettajille, varhaiskasvatuksen ammattilaisille ja opettajaksi opiskeleville.

 

Mitä maksaa?

Opettajaillan ohjelma ja tarjoilut ovat ennakkoon ilmoittautuneille opettajille maksuttomia. Mahdollisesti mukana olevien perheenjäsenten näyttelyliput ovat normaalihintaiset.

Miten pääsen mukaan?

Ilmoittaudu mukaan opettajailtaan

Ilmoittautuessasi tapahtumaan saat varausvahvistuksen liitteenä QR-koodin. Otathan vahvistuksen mukaasi joko tulostettuna tai sähköisenä saapuessasi opettajailtaan. Valmistaudu esittämään se joko paperisena tai sähköisenä puhelimisestasi, kun saavut ilmoittautumispisteelle.

 

Tulossa 30.11.

Tekoäly- ja robotiikkateemainen opettajailta kutsuu tutustumaan tekoälyn mahdollisuuksiin ja tarjoaa monenlaista hauskaa tekemistä. Auditoriossa asiantuntija Oulun yliopistosta ja työpajoissa pääsee kokoeilemaan mm. autojen ohjelmointia. Ensiesittelyssä myös Heurekan oma, helmikuussa 2023 avautuva uusi avaruusnäyttely!
Pysy kuulolla kanavissamme ja merkkaa päivämäärä kalenteriisi jo nyt.

Tapahtuma liittyy Generation AI -hankkeeseen.