Osta tai varaa lippu aina ennakkoon!

Huomioithan, että vastaanotamme vain ennakkoon verkkokaupastamme ostettuja tai varattuja lippuja.

Liput

Aikuisten Heureka-lippu 22 €/päivä.
Lasten (6-15-vuotiaat) Heureka-lippu 15 €/päivä.
 Alle 6-vuotias huoltajan kanssa maksutta.
Opiskelijoiden, työttömien, eläkeläisten ja varusmiesten Heureka-lippu 15 €/päivä. Oikeus alennettuun hintaan on todistettava lippua ostettaessa. Todistuksen työttömyydestä saat TE-keskuksen sivuilta.

Heureka-lippu oikeuttaa pääsyyn kaikkiin Heurekan näyttelyihin ja planetaarioelokuviin yhden päivän ajan. Huomioithan, että planetaarion esitys- ja paikkamäärää on rajoitettu.

Heurekaan käy Museokortti.

Osta tai varaa Heureka-liput verkkokaupasta

Museokortti

Museokortin hinta on 72 €. Voimassaolevan Museokortin uusiminen 68 € (uusittaessa Museokortin viimeistä voimassaolopäivää siirretään 12 kk eteenpäin). Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä alkaen.

Museokortilla lunastat rajattoman pääsyn Heurekan näyttelyihin ja planetaarioelokuviin vuoden ajan Heurekan normaalien aukioloaikojen puitteissa. Museokortilla pääset myös  yli 300 muuhun museokohteeseen Suomessa. Lue lisää Museokortin sivuilta.

Heurekasta voi sekä hankkia Museokortin että käyttää sitä pääsylippuna tiedekeskukseen. Museokortin voi ostaa myös verkkokaupasta ja lunastaa sen Heurekasta haluttuna päivänä. Museokortin voi ostaa itselle, koko perheelle tai vaikka lahjaksi. Korttia myydään lisäksi Heureka Shopeissa Tikkurilassa ja Kampin kauppakeskuksessa. Lue lisää Museokortista Heurekan sivuilta.

Heureka Club -vuosikortti

Aikuiset (16 vuotta täyttäneet) 47 €.
 Lapset (6-15-vuotiaat) 33 €.

Heureka Club -kortilla lunastat rajattoman pääsyn Heurekan näyttelyihin ja planetaarioelokuviin vuoden ajan Heurekan normaalien aukioloaikojen puitteissa. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä alkaen. Lisäksi saat hyviä tarjouksia Tiederavintolasta ja Heureka Shopista sekä kutsut Heureka Club -tapahtumiin.

Korttia ei voi käyttää Heurekan muiden palveluiden (esim. synttäripaketin) yhteydessä. Kortti ei käy myöskään Heurekan erikoistapahtumissa, kuten H18-illoissa. Kortti on henkilökohtainen. Kortin hinta määräytyy ikävuoden mukaan. Eläkeläisten, opiskelijoiden ja työttömien alennus ei koske vuosikorttia.

HUOM! Jos ostaa vuosikortin samana päivänä, kun on ostanut normaalin Heureka-lipun, saa päivälipun hinnan hyvityksenä vuosikortin hinnasta.

Lue lisää Heureka Club -kortista

 

Maksuvälineet

Maksuvälineinä käyvät käteisen ja pankkikorttien lisäksi myös yleisimmät luottokortit (Visa, Visa electron, Mastercard, Eurocard, Maestro, Diners Club, American Express).

Kulttuurietuudet: Eazybreak, Edenredin kortti, Edenred Pay, virikeseteli ja virikekortti, ePassi, Smartumin sirukortti ja Smartumin kulttuuriseteli, SmartumPay sekä TYKY-kuntoseteli+ käyvät maksuvälineinä vain Heurekan lipunmyynnissä vierailupäivänä (ei lippukaupassa, eikä Heureka Shopeissa). Ostettua lippua tai lipunosaa ei lunasteta takaisin. 

Muutokset mahdollisia.

 

Ryhmäalennus

10 %:n alennus normaalihintaisesta Heureka-lipun hinnasta, kun ryhmässä on vähintään 20 maksavaa vierasta ja kun ryhmävaraus on tehty etukäteen. Alennus edellyttää yhteismaksua. Ryhmäalennus ei koske koululais- eikä päiväkotiryhmiä.

Lue lisää ryhmäalennuksesta

Korttiedut

  • Opettajat (OAJ-kortti tai muu todistus). Heureka-lippu hintaan 9 €. Jos luokalle on varattu vierailu, suunnittelukäynti veloituksetta (varausnumero tulee esittää lippukassalla). Koululaisvierailun yhteydessä, lue lisää koululaisvierailusta.
  • ICOM-kortti. Veloituksetta (kortin haltija).
  • Pressikortti. Veloituksetta (kortin haltija).

Koululaishinnat

Koululaishinnat ovat voimassa suomalaisten päiväkotien, peruskoulujen ja toisen asteen oppilaitosten ryhmille silloin, kun vierailu toteutetaan opettajan johdolla. Koululaishinnat edellyttävät ennakkovarausta ja yhteismaksua.

Lue lisää koululaishinnoista

Avustajat

Henkilökohtainen avustaja veloituksetta. Henkilökohtaisen avustajan tulee tarvittaessa esittää maksuttomaan vierailuun oikeuttava kortti/todistus.