Liput

Aikuisten Heureka-lippu 22 €/päivä.
Lasten (6-15-vuotiaat) Heureka-lippu 15 €/päivä.
 Alle 6-vuotias huoltajan kanssa maksutta.
Opiskelijoiden, työttömien, eläkeläisten ja varusmiesten Heureka-lippu 15 €/päivä. Oikeus alennettuun hintaan on todistettava lippua ostettaessa. Todistuksen työttömyydestä saat TE-keskuksen sivuilta.

Heureka-lippu oikeuttaa pääsyyn kaikkiin Heurekan näyttelyihin ja planetaario-elokuviin yhden päivän ajan.

HUOM! Museokortti ei käy Heurekassa.

Osta liput

Heureka Club -vuosikortti

Aikuiset (16 vuotta täyttäneet) 47 €.
 Lapset (6-15-vuotiaat) 33 €.

Heureka Club -kortilla lunastat rajattoman pääsyn Heurekan näyttelyihin ja planetaarioelokuviin vuoden ajan. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä alkaen. Lisäksi saat hyviä tarjouksia Tiederavintolasta ja Heureka Shopista sekä kutsut Heureka Club -tapahtumiin.

Korttia ei voi käyttää Heurekan muiden palveluiden (esim. synttäripaketin) yhteydessä. Kortti ei käy myöskään Heurekan erikoistapahtumissa, kuten H18-illoissa. Kortti on henkilökohtainen. Kortin hinta määräytyy ikävuoden mukaan. Eläkeläisten, opiskelijoiden ja työttömien alennus ei koske vuosikorttia.

HUOM! Jos ostaa vuosikortin samana päivänä, kun on ostanut normaalin Heureka-lipun, saa päivälipun hinnan hyvityksenä vuosikortin hinnasta.

Lue lisää

 

Maksuvälineet

Maksuvälineinä käyvät käteisen ja pankkikorttien lisäksi myös yleisimmät luottokortit (Visa, Visa electron, Mastercard, Eurocard, Maestro, Diners Club, American Express).

Smartumin sirukortti ja Smartumin kulttuuriseteli, SmartumPay, Edenredin kortti ja virikeseteli sekä virikekortti, TYKY-kuntoseteli+ ja ePassi käyvät maksuvälineinä Heurekan lipunmyynnissä (ei Heureka Shopeissa). Ostettua lippua tai lipunosaa ei lunasteta takaisin.

Ryhmäalennus

10 %:n alennus normaalihintaisesta Heureka-lipun hinnasta, kun ryhmässä on vähintään 20 maksavaa vierasta ja kun ryhmävaraus on tehty etukäteen. Alennus edellyttää yhteismaksua. Ryhmäalennus ei koske koululais- eikä päiväkotiryhmiä.

Lue lisää

Korttiedut

Helsinki Card-kortilla -20% alennus aikuisten ja lasten normaalihintaisista Heureka-lipuista. Etu on henkilökohtainen, kortilla saa yhden 20 % alennuksen. Helsinki Card -mobiilikortti ei käy Heurekassa.
Opettajat (OAJ-kortti tai muu todistus). Heureka-lippu hintaan 9 €. Jos luokalle on varattu vierailu, suunnittelukäynti veloituksetta (varausnumero tulee esittää lippukassalla). Koululaisvierailun yhteydessä, lue lisää.
ICOM-kortti. Veloituksetta (kortin haltija).
Pressikortti. Veloituksetta (kortin haltija).

HUOM! Museokortti ei käy Heurekassa.

Koululaishinnat

Koululaishinnat ovat voimassa suomalaisten päiväkotien, peruskoulujen ja toisen asteen oppilaitosten ryhmille silloin, kun vierailu toteutetaan opettajan johdolla. Koululaishinnat edellyttävät ennakkovarausta ja yhteismaksua.

Lue lisää

Avustajat

Henkilökohtainen avustaja veloituksetta. Henkilökohtaisen avustajan tulee tarvittaessa esittää maksuttomaan vierailuun oikeuttava kortti/todistus.