Liput

Aikuisten (yli 15-vuotiaat) Heureka-lippu 22 €/päivä.
Lasten (6-15-vuotiaat) Heureka-lippu 15 €/päivä.
 Alle 6-vuotias huoltajan kanssa maksutta.
Opiskelijoiden, työttömien, eläkeläisten ja varusmiesten Heureka-lippu 15 €/päivä. Oikeus alennettuun hintaan on todistettava lippua ostettaessa.

Heureka-lippu oikeuttaa pääsyyn kaikkiin Heurekan näyttelyihin ja planetaario-elokuviin yhden päivän ajan.

HUOM! Museokortti ei käy Heurekassa.

Osta liput

Maksuvälineet

Maksuvälineinä käyvät käteisen ja pankkikorttien lisäksi myös yleisimmät luottokortit (Visa, Visa electron, Mastercard, Eurocard, Maestro, Diners Club, American Express).

Smartumin sirukortti sekä Kulttuuriseteli, Edenredin Virikeseteli,  TYKY-kuntoseteli+, Luottokunnan Virikeseteli, Luottokunnan sirullinen Virikekortti sekä Ticket Mind and Body ja Ticket Duo käyvät maksuvälineinä vain Heurekan lipunmyynnissä, eivät Heureka Shopissa. Ostettua lippua tai lipunosaa ei lunasteta takaisin.

Ryhmäalennus

10 %:n alennus lipun hinnasta, kun ryhmässä on vähintään 20 maksavaa vierasta ja kun ryhmävaraus on tehty etukäteen. Alennus edellyttää yhteismaksua. Ryhmäalennus ei koske koululais- eikä päiväkotiryhmiä.

Lue lisää

Avustajat

Henkilökohtainen avustaja veloituksetta. Avustettavalle tulee ostaa pääsylippu, myös alle 6-vuotiaalle lapselle. Henkilökohtaisen avustajan tulee tarvittaessa esittää maksuttomaan vierailuun oikeuttava kortti/todistus.

Heureka Club -vuosikortti

Aikuiset (16 vuotta täyttäneet) 47 €.
 Lapset (6-15-vuotiaat) 33 €.

Laskimme Heureka Club -kortin hintoja! Kortilla lunastat rajattoman pääsyn Heurekan näyttelyihin ja planetaarioelokuviin vuoden ajan. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä alkaen. Lisäksi saat hyviä tarjouksia Café Einsteinista ja Heureka Shopista sekä kutsut Heureka Club -tapahtumiin.

Korttia ei voi käyttää Heurekan muiden palveluiden (esim. synttäripaketin) yhteydessä. Kortti ei käy myöskään Heurekan erikoistapahtumissa, kuten H18-illoissa. Kortti on henkilökohtainen. Kortin hinta määräytyy ikävuoden mukaan. Eläkeläisten, opiskelijoiden ja työttömien alennus ei koske vuosikorttia.

HUOM! Jos ostaa vuosikortin samana päivänä, kun on ostanut normaalin Heureka-lipun, saa päivälipun hinnan hyvityksenä vuosikortin hinnasta.

 

Korttiedut

Helsinki Card-kortilla -20% alennus aikuisten ja lasten normaalihintaisista Heureka-lipuista. Etu on henkilökohtainen, kortilla saa yhden 20 % alennuksen.
Mannerheimin lasten-suojeluliiton (MLL) jäsenkortti. -10 % aikuisten ja lasten lipuista (max. 2 aikuista + 2 lasta).
Opettajat (OAJ-kortti tai muu todistus). Veloituksetta, jos luokalle on varattu vierailu (varausnumero tulee esittää lippukassalla). Muussa tapauksessa koululaishinnoilla. Koululaisvierailun yhteydessä, lue lisää.
ICOM-kortti. Veloituksetta (kortin haltija).
Pressikortti. Veloituksetta (kortin haltija), lue lisää.
Veikkauskortti. Veikkauskortilla kaksi lippua yhden hinnalla. Etu koskee aikuisten lippuja lauantaisin ja sunnuntaisin. Etu on voimassa 31.3.2018 saakka. Etu on korttikohtainen.
HUOM! Museokortti ei käy Heurekassa.