Saapumisohjeet

Näin saavut julkisilla liikennevälineillä

Junalla
Heurekaan on helppo tulla junalla. Lähes kaikki pääradan lähiliikenteen junat ja kaukoliikenteen junat pysähtyvät Tikkurilassa, joka on Heurekaa lähin rautatieasema. Asemalta on viitoitus Heurekaan, jonne on kävelymatkaa noin 700 metriä.

Junalla Helsingin rautatieasemalta tai Pasilasta: lähijunat I, P, N, K, R, T, D, Z. Junalla Helsinki-Vantaan lentoasemalta: lähijuna P.

Bussilla
Vantaan sisäisillä linjoilla Tikkurilan asemalle. Helsingistä pääsee bussilla nro 611 Tikkurilan asemalle.

Kävellen Tikkurilan rautatieasemalta

Huom. Heurekan kevyen liikenteen sillan peruskorjaus 04/2023–12/2023

Junaradan vieressä sijaitseva Keravanjokea ylittävä silta on suljettuna 17.4.2023 alkaen sillan peruskorjauksen vuoksi. Kevyt liikenne ohjataan korjauksen ajan kiertoreitille.

Lue lisää Vantaan kaupungin sivuilta.

Polkupyörällä

Pyörätelineet sijaitsevat Heurekan pääoven vieressä.

Näin saavut omalla autolla

Henkilöautoille ja busseille on runsaasti paikoitustilaa Heurekan parkkipaikalla junaradan toisella puolella osoitteessa Kuninkaalantie 5. Pysäköinti on aina maksutonta. Huomioithan, että arkisin klo 6–18 sallittu pysäköintiaika on 6 h pysäköintikiekolla, viikonloppuisin aikarajaa ei ole. Parkkipaikalle on opasteet Tikkurilasta ja Kehä III:lta.

Invapysäköinti
Invapysäköinti sijaitsee Heureka-rakennuksen edessä. Ajo Härkävaljakontien (Helsinki) kautta. Myös Kuninkaalantie 5 pysäköintialueella on muutama inva-paikka.

Tavaratoimitukset
Tavaratoimitukset Heurekan takapihan puolelta. Ajo tiedekeskukseen Härkävaljakontien (Helsinki) kautta.

Parkkipaikan sijainti kartalla

Pysäköintialueella on kaksi sähköauton latauspaikkaa.