Saapumisohjeet

Näin saavut omalla autolla

Henkilöautoille ja busseille on runsaasti paikoitustilaa Heurekan parkkipaikalla junaradan toisella puolella osoitteessa Kuninkaalantie 5. Pysäköinti on aina maksutonta. Huomioithan, että arkisin klo 6–18 sallittu pysäköintiaika on 6 h pysäköintikiekolla, viikonloppuisin aikarajaa ei ole. Parkkipaikalle on opasteet Tikkurilasta ja Kehä III:lta.

Invapysäköinti
Invapysäköinti sijaitsee Heureka-rakennuksen edessä. Ajo Härkävaljakontien (Helsinki) kautta. Myös Kuninkaalantie 5 pysäköintialueella on muutama inva-paikka.

Tavaratoimitukset
Tavaratoimitukset Heurekan takapihan puolelta. Ajo tiedekeskukseen Härkävaljakontien (Helsinki) kautta.

Parkkipaikan sijainti kartalla

Näin saavut julkisilla liikennevälineillä

Heurekaan on helppo tulla junalla. Lähes kaikki pääradan lähiliikenteen junat ja kaukoliikenteen junat pysähtyvät Tikkurilassa, joka on Heurekaa lähin rautatieasema.

Lentoasemalta Tikkurilan asemalle liikennöi lähijuna P. Asemalta on viitoitus Heurekaan, jonne on kävelymatkaa noin 500 m radan länsipuolta Helsinkiin päin.
Junalla Helsingin rautatieasemalta tai Pasilasta: Lähijunat I, P, N, K, R, T, D, Z.

Junalla Helsinki-Vantaan lentoasemalta: Lähijuna P liikennöi lentoasemalta ja pysähtyy Tikkurilan asemalla. Matka-aika on vain 15 minuuttia. Vastakkaiseen suuntaan (Tikkurilasta lentoasemalle) liikennöi I-juna. Molempien junien vuoroväli on arkisin ja lauantaisin päiväsaikaan 10 minuuttia. Illalla ja sunnuntaisin vuoroväli on 15 minuuttia.

Vantaan sisäiset bussit: Busseilla voi tulla Vantaan sisäisillä linjoilla Tikkurilan asemalle. Helsingistä pääsee bussilla nro 611 Tikkurilan asemalle.

Kävellen Tikkurilan rautatieasemalta

Polkupyörät

Pyörätelineet sijaitsevat Heurekan pääoven vieressä.