Hyödyllistä tietoa ennen koulu- ja varhaiskasvatusryhmän vierailua

Katso alta lisätietoja varauksen tekoon, saapumiseen sekä tavarasäilytykseen ja ruokailumahdollisuuksiin liittyen.

Varaukset

Tee ryhmälle varaus vähintään viikkoa ennen vierailua.

Huomioithan, että sesonkiaikoina vierailun ajankohdan vaihtaminen voi olla hankalaa. Koululaishinnat edellyttävät ennakkovarausta.

Myyntipalvelu käsittelee koulu- ja varhaiskasvatusryhmien varaukset saapumisjärjestyksessä. Kun varaus on käsitelty, saat kirjallisen vahvistuksen sähköpostiisi. Vahvistuksesta näkyvät varausnumero, varatut palvelut ja niiden hinnat, ohjeet vierailuun sekä linkki ennakko- ja jälkitehtäviin.

Varauksen muuttaminen tai peruuttaminen
. Mikäli haluat tehdä varaukseen muutoksia tai peruuttaa sen, tee se viimeistään viikko ennen vierailua vahvistuksessa mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Varaa vierailu ennakkoon

Opettajan vierailut

Opettajille voimassa olevalla opettajajärjestön jäsenkortilla tai muulla todistuksella Heureka-lippu hintaan 9 €. Alennus myönnetään myös kesälomakuukausina. Mukana mahdollisesti olevien perheenjäsenten liput ovat normaalihintaisia.

Ennakkovarauksen ryhmälleen tehnyt opettaja = maksuton suunnittelukäynti

Tervetuloa suunnittelemaan vierailua etukäteen! Kun opettajalla on voimassa oleva varaus järjestelmässämme, hän on ennen vierailua tervetullut maksutta valmistelemaan ryhmänsä käyntiä Heurekassa. Halutessaan hän voi myös katsoa etukäteen ryhmälleen varaamansa planetaarioelokuvan, mikäli vierailuajankohtana kyseisen elokuvan näytöksissä on tilaa. Käynnistä ei tarvitse ilmoittaa Heurekaan etukäteen, mukana on oltava ainoastaan voimassa olevan varauksen varausnumero, joka esitetään lippukassalle saapumisen yhteydessä.

Opettajatapahtumat

Järjestämme lukuvuoden aikana opettajille suunnattuja tapahtumia, joissa esitellään varhaiskasvatuksen ohjelmia ja kouluohjelmia, ohjelmiin ja näyttelyihin liittyviä materiaaleja sekä tutustutaan ajankohtaisiin näyttelyihin ja planetaarioelokuviin. Tapahtumat ovat ennakkoon ilmoittautuneille opettajille maksuttomia.

Valmistautuminen vierailuun

Onnistunut ja oppimista tukeva Heureka-vierailu edellyttää valmistautumista etukäteen yhdessä oppilaiden tai lasten kanssa. Syvemmän oppimisen varmistamiseksi kannattaa vierailun aikana koettuihin hetkiin ja ilmiöihin palata myös retken jälkeen.
Vierailuun valmistautumisen olisi hyvä sisältää ainakin: 

• vierailun aikataulu
• yhteiset säännöt vierailulle
• kuvien katsomista Heurekan näyttelyistä sekä
• lyhyt esittely siitä, mitä Heurekassa tullaan tekemään.

Lisää ideoita valmistautumiseen sekä oppimiskokonaisuuksien suunnitteluun löydät oppimateriaaleista.

Tutustu oppimateriaaleihin