Boka en engagerande företagsaktivitet som ett program för en arbetshälso- eller fritidsdag. Heurekas företagsprogram är också perfekta sätt att starta en mötesdagen, för att lätta upp det eller avsluta det på ett roligt sätt.

Yritysohjelmat Heurekassa

Utställningsvägledning

Med de detaljer och exempel som hörs i utställningsguiden kan du fördjupa dig i utställningen och på så sätt få ut mer av utställningarna.

Gruppstorlek: Max 20 personer.

Längd: 45 minuter.

Guidespråk: finska, svenska, engelska.

Pris: 150 € (inkl. moms). Utöver programmet debiteras utställningsbiljetter.

Boka här!
Ideaverstasyhteistyö

Utställningsprint

I utställningssprinten utför grupperna roliga uppgifter placerade i olika delar av utställningen under instruktioner av Heurekas inspiratör, där lagarbete, snabbhet och mod sätts på prov. Riktar sig till vuxengrupper.

Antal deltagare: Max 60 personer.

Längd: 60 minuter.

Pris: 300 €/10–40 personer (inkl. moms) och 600 €/40–60 personer (inkl. moms). Utöver programmet debiteras utställningsbiljetter.

Boka här!

Pop-up Heureka

Pop-up Heureka är en vetenskapsshow med demonstrationer, experiment och interaktion.

Antal deltagare: Max 100 personer (beroende på lokal i Heureka).

Längd: ca 20 min.

Pris: 300 € (inkl. moms). Därutöver debiteras utställningsbiljetter om programmet är på mässområdet. Programmet kan även ordnas i konferenslokalen Alfa, Beta & Gamma, då debiteras inte utställningsbiljetter.

Boka här!

Science & Dinner

Tillbringa spännande fester i Heureka med din egen grupp. Paketet passar bra t.ex. för företagsfester, kick-offs och julfester.

Science & Dinner-paketet inkluderar ett privat evenemang på Heureka-utställningarna och den utsökta menyn på Vetenskapsrestaurangen.

Lära känna

Företagsprogram bortom Heureka – Pepper-roboten