• Planetarium

  I planetariet visas filmer på en halvklotformad skärm, vilket gör att tittaren känner att de står i händelsernas centrum.

  Planetariets program har normalt tre till fyra olika filmer. Du hittar de dagliga visningstiderna för planetariefilmerna i kalendern.

  Se speltider i kalendern
 • Bokningar för planetariefilmerna - inget mera köande!

  Vi har infört ett platsreservationssystem för filmvisningarna i planetariet. Genom att boka plats i förväg slipper du köa. Vi kräver bokning av plats på helger (lö-sön) och under högsäsong (semestertid).

  Du kan boka en plats (eller flera platser samtidigt, max 10 platser) till planetariefilmen du vill se när du anländer till Heureka. Reservationen görs med mobilen.Det finns en infoskärm framför planetariet där du kan se filmernas bokningsstatus. Bokningen görs med hjälp av en QR-kod.


  För att boka plats behöver du läsa QR-koden med din telefon. Efter bokningen kommer bokningsbekräftelsen att skickas till den e-postadress du angett. När du till filmvisningen, visa QR-koden på din telefon i bokningsbekräftelsen vid planetariets dörr till en kundtjänsten. Vänligen kom till planetariets dörr i god tid, senast cirka 10 minuter före föreställningens start.