• Tänk på din hjärna!

  Mind Your Brain! utställningen innehåller många sätt att ta väl hand om din hjärna. Hjärnan tjänar på att vi använder den; till exempel har rask träning, musik, dans och pyssel visat sig vara bra för hjärnan.

  Utställningen ger tips för ett hjärnvänligt liv och inspirerar besökarna att vara mer aktiva. På utställningen kan alla hitta sätt att ta väl hand om sin hjärna. Mind Your Brain!-utställningen påminner oss om att vi kan påverka hur vår hjärna formas.

  Utställningen består av lekar och övningar för grupper av två till fem personer som utmanar hjärnan. Samarbete och interaktion med andra är särskilt viktigt för utvecklingen av den mänskliga hjärnan.


  På utställningen kan besökarna träna, koppla av, ägna sig åt konst och hantverk, spela i ett band och prova några av de mest populära danserna genom tiderna. Hjärnpussel, känslor, sinnena och sömnens betydelse för hjärnan presenteras också – och vikten av skratt! Dessutom ger utställningen information om cirkulationssystemet
  och dess avgörande betydelse för hjärnan, hjärnans struktur och funktioner och de otroliga sätt på vilka våra hjärnor utvecklas under hela våra liv.


  Utställningen arrangeras i samarbete med Finska Hjärnförbundet.

 • Technical information

  Teknisk information:

  Utställningar: 25
  Storlek: 600 m²
  Takhöjd: 3,6 högsta utställningen (+ 1,0 m installationsutrymme)
  Övriga krav: Spänning 230 V
  Hyresperiod: Förhandlingsbar

  Övriga kostnader: Frakt, försäkring, textöversättningar, installation av översättningar, installation, deinstallation

  Språk: Designad för 3 språk (fin, svenska, engelska)

  Frakt: 4 släp

  Tillgänglighet: Vänligen bekräfta med hop@heureka.fi

  Exhibition Catalogue (pdf)