• Pop-up Heureka är en underhållande vetenskapsshow med demonstrationer, experiment och interaktion, avslöjad överraskande från en resande trunk mitt i publiken.

  Pop-up Heureka är en underhållande vetenskapsshow konstruerad på ett sätt som gör den unik bland vetenskapsshower runt om i världen. Resande bagageutrymmet innehåller en inbyggd scen, ljud- och videoutrustning, ljus samt en fenomenal och minnesvärd fysikbaserad vetenskapsshow
  som presenteras av en guide.


  I samarbete med enheten för fysiklärarutbildning vid Helsingfors universitet har Heureka skapat en föreställning baserad på moderna naturvetenskapliga undervisningsmetoder som är motiverande och underlättar lärande.

  Designad med innehåll som vänder sig till alla åldrar, främjar Pop-up Heureka livslångt lärande, uppmuntrar interaktion mellan presentatörer och publik och aktiverar besökarna att tänka på de fenomen som presenteras i showen. En Pop-up Heureka-show kan följas av hundratals åskådare åt gången. Det finns inga sittplatser; åskådarna samlas runt scenen.


  Denna konstruktion gör att du kan ersätta innehållet med nytt och dela det med andra popup-ägare.

 • Teknisk information:

  Innehåll: En resande trunk med en inbyggd scen,
  ljud- och videoutrustning, ljus och fysikbaserad vetenskapsshow
  manuskript. Utbildning kan erbjudas separat.

  Storlek: 307 cm bredd, 262 cm höjd och 207 cm djup

  Resbagagestorlek: 200 cm x 156 cm x 82 cm; vikt 325 kg

  Övriga krav: Spänning 230 V