Skolpriser

Skolpriserna gäller för grupper av finska förskolor, grundskolor och gymnasieskolor när besöket leds av en lärare. Skolpriser kräver förhandsbokning och egenbetalning.

Utställningsbiljett 7,50 €/student
Bekanta er självständigt med alla öppna utställningar.

Utställningar och ett skolprogram 9,00 €/elev
Bekanta er självständigt med alla öppna utställningar och delta i ett guidat skolprogram lämpligt för er åldersgrupp.

Utställningar och en planetariumfilm 9,00 €/elev
Bekanta er självständigt med alla öppna utställningar och se en planetariefilm, som ni själva valt.


Utställningar och en planetariumfilm och ett skolprogram 10,50 €/elev
Bekanta er självständigt med alla öppna utställningar och delta i ett guidat skolprogram lämpligt för er åldersgrupp och planetariefilm ni själva valt.

I samband med skolbesök kan lärare, skolassistenter och personliga assistenter komma in gratis. När gruppen kommer på bussen går även chauffören in gratis. Andra vuxna handledare som följer med skolgrupperna betalar priset för skolbiljetten. Studenter vid universitet och högskolor betalar priset för en studentbiljett.

Bra att veta

Betalning

Om eleverna betalar sitt besök själva samlar man in pengarna till läraren i förskott, läraren betalar allas inträde på en gång.

Om elever i en skolgrupp betalar biljetter individuellt debiteras priset för en elevbiljett istället för en skolbiljett.

Betalningsmetoder

Besöket kan betalas kontant, med bank- eller kreditkort eller med faktura som skickas efter besöket. Faktureringsavgiften är 8 euro.

Mat

En eventuell lunch eller andra måltider kan bokas direkt från Vetenskapsrestaurangen . Måltider betalas till restaurangen.