Syysloman tiedeleirit tulevat jälleen – uutuutena Aku Ankan K.O.O.D.I. -leiri

Heurekan syyslomatiedeleirit sekä uusi Aku Ankan K.O.O.D.I. -leiri järjestetään viikolla 42.

Tiedeleiri ma-ti 16.-17.10. sekä to-pe 19.-20.10

Tiedeleirien tarkoituksena on tutustuttaa lapset tieteen eri aloihin, kokeelliseen työskentelyyn sekä tuottaa lapsille tiede-elämyksiä ja itse tekemällä saavutettua oivaltamisen iloa.

Tiedeleiriläiset tekevät tutkimuksia Heurekan laboratorioissa ja työpajatiloissa. Leiripäivinä on myös aikaa tutustua Heurekan näyttelyihin. Tiedeleirin hintaan sisältyy leiriohjelma materiaaleineen, näyttelylippu, planetaarioelokuvat ja päivittäinen lämmin ateria.

Ohjelma leireille on koottu pääosin kesän 2017 tiedeleirien tarjonnasta ja hinta on 80€/lapsi. Kaksipäiväiset syyslomatiedeleirit järjestetään alakouluikäisille (2005–2010 syntyneille) ma-ti sekä to-pe viikolla 42. Leiripäivänä ohjelmaa on klo 10–15. Leiriläisillä on oikeus olla klo 15 jälkeen Heurekan näyttelyissä aina sulkemisaikaan saakka.

Aku Ankan K.O.O.D.I. -leiri järjestetään keskiviikkona 18.10.2017

Tiedekeskus Heureka ja Aku Ankka ovat tuottaneet yhteistyössä päivän mittaisen Aku Ankan K.O.O.D.I.-leirin lapsille osana Heurekan tiedeleirien ohjelmaa.

Kyse on aivan uudenlaisesta konseptista, jossa lapset opettelevat koodaamaan Aku Ankan suosikkihahmojen ja koukuttavien tarinoiden parissa. K.O.O.D.I.-leirin opetussisällöt on kehitetty yhdessä kasvatustieteen ja ohjelmoinnin ammattilaisten kanssa unohtamatta Aku Ankan hulvatonta huumoria.

Aku Ankan K.O.O.D.I.-leirillä alakouluikäiset tutustuvat koodaamiseen tuttujen ankkalinnalaisten, tarinoiden ja sarjakuvien avulla. Leiriläiset herättävät koodaamalla henkiin hauskoja tarinoita, joissa seikkailevat Aku, ankanpojat, Roope-setä kuin muutkin tutut Ankkalinnan hahmot. Leiri sopii niin vasta-alkajille kuin jo vähän koodanneillekin lapsille.

K.O.O.D.I -leiripäivän hinta on 50€ kpl/lapsi.

Liput myyntiin torstaina 14.9.

Sekä tiedeleirien että K.O.O.D.I -leirin liput tulevat myyntiin Heurekan lippukauppaan torstaina 14.9. klo 12:00. Heurekan tiedeleiripäivien ja Aku Ankan K.O.O.D.I.-leiripäivän liput myydään erikseen.

Lippuja voi kerralla ostaa useamman (max 4). Kaikkien lasten tiedot tulee kuitenkin ilmoittaa erikseen lomakkeella ostotapahtuman jälkeen, joten etukäteen on hyvä olla tiedossa lasten allergiat, huoltajien kännykkänumerot, sähköpostiosoitteet ja kotiosoitteet.

Huom! Leiripaikan peruminen tulee tehdä viimeistään seitsemän vuorokautta ennen leirin alkua osoitteeseen: asiakaspalvelu@heureka.fi. Tämän jälkeen peruutus ja rahojen palautus voidaan tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mahdollisia vaihtoja voi tiedustella osoitteesta: asiakaspalvelu@heureka.fi.

Yhteistyössä

  • Aku Ankka