Tervetuloa turvallisesti Heurekaan!

Päivitetty 16.10.2020

Me Heurekassa haluamme, että vierailusi sujuu mahdollisimman turvallisesti myös koronaviruspandemian aikana.

 

  • Hanki liput ennakkoon verkkokaupastamme. Tämä mahdollistaa päivittäisen kapasiteetinhallinnan. Samalla saamme yhteystietosi ja voimme olla tarvittaessa sinuun yhteydessä. HUOM. Jos sinulla on jo sisäänpääsyyn oikeuttava lippu, Museokortti, lahjakortti, Heureka Club -kortti, opettajaetuus (OAJ), kulttuurietuus tai olet esim. avustaja, valitse tuotteeksi  Minulla on lippu/Museokortti/kulttuurietuus* (0€)”.

 

  • Viranomaisten suositusten mukaisesti suosittelemme yli 15-vuotiaille vahvasti maskin käyttöä Heurekassa. Maskia tulee käyttää erityisesti silloin, kun turvavälejä ei pysty noudattamaan. Otathan vierailulle mukaan oman kasvomaskin. Voit tarvittaessa ostaa kertakäyttöisiä kasvomaskeja Heureka Shopista.

 

  • Olemme rajanneet päivittäisen kävijämäärän noin 25 %:iin siitä yleisömäärästä, joka Heurekassa voisi olla yhtäaikaisesti. Meillä on siis nyt väljää ja voit noudattaa hyvin turvavälejä tiloissamme.

 

  • Olemme lisänneet siivousta ja pintojen desinfiointia sekä asentaneet näyttelytiloihin lisää käsien desinfiointipisteitä.

 

  • Planetaariossa ja muissa esityksissä on tehty poikkeusjärjestelyjä, jotta turvaetäisyyksien pitäminen on mahdollista.

 

  • Olemme väliaikaisesti poistaneet käytöstä sellaisia näyttelykohteita, joiden käyttöön saattaisi liittyä tavanomaista suurempi riski altistumiselle.

 

  • Henkilökuntamme noudattaa turvavälejä. Tulethan rohkeasti kysymään, jos tarvitset apua. Käytämme opastaessamme kasvosuojuksia.

 

  • Toivomme, että otat vierailusi aikana muut huomioon. Tule Heurekaan vain terveenä. Pidä riittävää etäisyyttä ja huolehdi käsihygieniasta.

Ohjeita vierailulle

Näin ostat lipun Heurekaan

Pääsyliput tulee toistaiseksi hankkia ennakkoon Heurekan lippukaupasta. Jos sinulla on jo lippu (Museokortti, Heureka Club -kortti, lahjakortti tms.), varaa vierailupäivä ennakkoon lippukaupassa ostamalla maksuton vaihtoehto “Minulla on lippu/Museokortti/kulttuurietuus* (0€).

Lue lisää

Ohjeet turvalliseen vierailuun

Tulethan Heurekaan vain terveenä. Huolehdithan turvavälien pitämisestä ja hyvästä käsihygieniasta.

Lue lisää

Lue usein kysytyt kysymykset

Minulla on Museokortti, miten toimin? Minulla on allergisia oireita, voinko tulla Heurekaan? Miten Heurekan Tiederavintola on avoinna? Näihin ja muihin ajankohtaisiin kysymyksiin löydät vastauksen Heurekan usein kysytyt kysymykset -sivulta.

Lue lisää