Ajankohtaista tietoa liittyen koronavirusepidemian vaikutuksiin

Päivitetty 30.11.2020

30.11.–20.12.2020 välisen ajan Heureka on suljettuna pääkaupunkiseudun koronaepidemiatilanteen varotoimena.

Jos olet ostanut tai varannut lipun, lippujen vierailupäivämäärän voi muuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme:

asiakaspalvelu@heureka.fi

09 8579 288

Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus saada rahat takaisin.

Heureka on normaalisti auki jälleen 21.12.2020 alkaen.

Me Heurekassa haluamme, että vierailusi sujuu mahdollisimman turvallisesti myös koronaviruspandemian aikana. Edellytämme lipun hankintaa ennakkoon sekä kasvomaskin käyttöä yli 13-vuotiaille. Toivomme, että otat vierailusi aikana muut huomioon. Tule Heurekaan vain terveenä. Pidä riittävää etäisyyttä ja huolehdi käsihygieniasta.

  • Hanki aina liput ennakkoon verkkokaupastamme.
    Tämä mahdollistaa päivittäisen kapasiteetinhallinnan. Samalla saamme yhteystietosi ja voimme olla tarvittaessa sinuun yhteydessä. HUOM. Jos sinulla on jo sisäänpääsyyn oikeuttava lippu, Museokortti, lahjakortti, Heureka Club -kortti, opettajaetuus (OAJ), kulttuurietuus tai olet esim. avustaja, valitse tuotteeksi  “Minulla on lippu/Museokortti/kulttuurietuus* (0€)”.
  • Edellytämme yli 13-vuotiaille kasvomaskin käyttöä Heurekassa.
    Maskia tulee käyttää erityisesti silloin, kun turvavälejä ei pysty noudattamaan. Otathan vierailulle mukaan oman kasvomaskin. Voit tarvittaessa ostaa kertakäyttöisiä kasvomaskeja Heureka Shopista.
  • Planetaario on suljettu toistaiseksi.
  • Kävijämäärä ja turvavälit. Olemme rajanneet päivittäisen kävijämäärän noin 20 %:iin siitä yleisömäärästä, joka Heurekassa voisi olla yhtäaikaisesti. Meillä on siis nyt väljää ja voit noudattaa hyvin turvavälejä tiloissamme. Henkilökuntamme noudattaa turvavälejä. Tulethan rohkeasti kysymään, jos tarvitset apua. Käytämme opastaessamme kasvosuojuksia.
  • Siivous, desifiointi ja käsienpesu. Olemme lisänneet siivousta ja pintojen desinfiointia sekä asentaneet näyttelytiloihin lisää käsien desinfiointipisteitä. Olemme lisänneet käsienpesumuistutuksia ja -ohjeita kaikkiin wc-tiloihin.
  • Näyttelyt. Olemme väliaikaisesti poistaneet käytöstä sellaisia näyttelykohteita, joiden käyttöön saattaisi liittyä tavanomaista suurempi riski altistumiselle.

Ohjeita vierailulle

Näin ostat lipun Heurekaan

Pääsyliput tulee toistaiseksi hankkia ennakkoon Heurekan lippukaupasta. Jos sinulla on jo lippu (Museokortti, Heureka Club -kortti, lahjakortti tms.), varaa vierailupäivä ennakkoon lippukaupassa ostamalla maksuton vaihtoehto “Minulla on lippu/Museokortti/kulttuurietuus* (0€).

Lue lisää lipun hankinnasta

Ohjeet turvalliseen vierailuun

Tulethan Heurekaan vain terveenä. Huolehdithan turvavälien pitämisestä ja hyvästä käsihygieniasta.

Lue lisää ohjeistamme turvalliseen vierailuun

Lue usein kysytyt kysymykset

Minulla on Museokortti, miten toimin? Minulla on allergisia oireita, voinko tulla Heurekaan? Miten Heurekan Tiederavintola on avoinna? Näihin ja muihin ajankohtaisiin kysymyksiin löydät vastauksen Heurekan usein kysytyt kysymykset -sivulta.

Lue lisää usein kysytyistä kysymyksistä