Liput tulee hankkia ennakkoon verkkokaupastamme

Pääsyliput Heurekaan tulee hankkia Heurekan verkkokaupasta, sillä päivittäinen pääsylippumäärä on rajattu.

Jos sinulla on jo sisäänpääsyyn oikeuttava lippu, lahjakortti, Heureka Club -kortti, opettajaetuus (OAJ), Museokortti, kulttuurietuus tai olet esim. avustaja, valitse tuotteeksi “Minulla on jo lippu“.

Osta/varaa liput ennakkoon Heurekan verkkokaupasta.

Katso aukioloajat.

Me Heurekassa haluamme, että vierailusi sujuu mahdollisimman turvallisesti myös koronaviruspandemian aikana.

Olemme lisänneet siivousta ja pintojen desinfiointia sekä asentaneet näyttelytiloihin lisää käsien desinfiointipisteitä.

Planetaariossa ja muissa esityksissä on tehty poikkeusjärjestelyjä, jotta turvaetäisyyksien pitäminen on mahdollista.

Olemme väliaikaisesti poistaneet käytöstä sellaisia näyttelykohteita, joiden käyttöön saattaisi liittyä tavanomaista suurempi riski altistumiselle.

Henkilökuntamme noudattaa turvavälejä. Tulethan rohkeasti kysymään, jos tarvitset apua. Käytämme opastaessamme kasvosuojuksia.

Toivomme, että otat vierailusi aikana muut huomioon. Tule Heurekaan vain terveenä. Pidä riittävää etäisyyttä ja huolehdi käsihygieniasta.

 

Kiitos ja tervetuloa!

Ohjeita vierailulle

Näin ostat lipun Heurekaan

Pääsyliput tulee toistaiseksi hankkia ennakkoon Heurekan lippukaupasta. Päiväkohtainen lippumäärä on rajattu 1000 lippuun. Jos sinulla on jo lippu (Heureka Club -kortti, Museokortti, lahjakortti tms.), varaa vierailupäivä ennakkoon lippukaupassa.

Lue lisää

Ohjeet turvalliseen vierailuun

Tulethan Heurekaan vain terveenä. Huolehdithan turvavälien pitämisestä ja hyvästä käsihygieniasta.

Lue lisää

Uutta Heurekassa

Koronaviruspandemian aiheuttaman sulun aikana Heurekaan on rakennettu kaksi uutta näyttelyä, ulkonäyttelyalueelle saatu uusia kohteita ja planetaarion ohjelmistoon uusi elokuva.

Lue lisää

Lue usein kysytyt kysymykset

Minulla on Museokortti, miten toimin? Minulla on allergisia oireita, voinko tulla Heurekaan? Miten Heurekan Tiederavintola on avoinna? Näihin ja muihin ajankohtaisiin kysymyksiin löydät vastauksen Heurekan usein kysytyt kysymykset -sivulta.

Lue lisää