Tervetuloa tieteen pariin!

Päivitetty 18.10.2021

Heureka-lippu oikeuttaa pääsyyn kaikkiin Heurekan näyttelyihin, planetaarioelokuviin sekä erikoisohjelmiin yhden päivän ajan.

Katso päivän esitysajat

Suosittelemme hankkimaan Heureka-lipun ennakkoon

Saman päivän lippuja on saatavilla ainoastaan paikan päältä. Varmistaaksesi sisäänpääsyn suosittelemme siis ostamaan tai varaamaan (mm. jos sinulla on Museokortti, lahjakortti tai maksat kulttuurietuudella) viimeistään tuloa edeltävänä päivänä verkkokaupastamme:

Siirry verkkokauppaan

 

Heurekan aukioloajat viikolla 42 eli 18.–24.10.2021

Ma–ke klo 10–19
La–su klo 10–18

 

Heurekan aukioloajat

Ma–ke, pe klo 10–17
To klo 10–20
La–su klo 10–18

Poikkeavat aukioloajat

Ohjeet turvalliseen vierailuun

Emme vaadi koronapassia

Heurekaa ei koske tällä hetkellä mitkään sellaiset koronarajoitukset, jotka vaatisivat koronapassin käyttöönottoa. Jos tilanne muuttuu, ja pääkaupunkiseudulle tulee voimaan uusia koronarajoituksia, jotka rajoittaisivat myös Heurekan toimintaa, niin silloin harkitsemme koronapassin käyttöönottoa rajoitusten vaihtoehtona. Mutta tällä hetkellä Heurekaan ei siis vaadita koronapassia.

Suosittelemme maskin käyttöä

Suosittelemme maskin käyttöä tiloissamme. Otathan vierailulle mukaan oman kasvomaskin. Voit tarvittaessa ostaa kertakäyttöisiä kasvomaskeja Heureka Shopista.

Kasvomaski

Kosketuspinnoilla antiviruspinnoite

Tiloissamme kaikki kosketuspinnat on käsitelty Nanoksin antiviruspinnoitteella.

Valokatalyysipinnoite desinfioi itsensä ja tuhoaa tehokkaasti bakteereja ja viruksia, kun siihen kohdistuu valoa. Lisätietoa löydät Nanoksin omilta sivulta.
Ikoni valokatalyysipinnoitteen laitosta.

Siivous ja pintojen puhdistus

Olemme lisänneet siivousta, erityisesti pintojen puhtaanapitoa ja desinfiointia. Kaikki usein kosketeltavat pinnat puhdistetaan tehostetusti, useampaan kertaan päivässä.

Käsidesi

Olemme lisänneet käsidesin eli käsihuuhteen saatavuutta sekä lisänneet käsienpesumuistutuksia ja -ohjeita kaikkiin wc-tiloihin.

Pese kädet huolellisesti

Paras keino suojautua koronavirukselta ja muilta helposti tarttuvilta viruksilta ja bakteereilta on huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Pese kädet vedellä ja saippualla usein ja huolellisesti, ainakin 20 sekunnin ajan.

Minimoi tartuntariski, yski ja aivasta oikein

Ethän tule flunssaoireisena vierailulle Heurekaan. Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan ja laita nenäliina heti roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yksi tai aivasta hihaan, älä käsiisi. Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.