Tiedekummi

Mikä on Tiedekummi?

Tiedekummikampanja tarjoaa pääkaupunkiseudun ja ympäristökuntien koulujen luokille (peruskoulu, lukio ja ammattioppilaitokset) sekä päiväkotien eskariryhmille mahdollisuuden päästä innostavalle opintokäynnille Heurekaan, vaikka retkirahakassa ammottaisi tyhjyyttään. Tiedekummipaketti sisältää Heurekan näyttelyliput ja edestakaisen bussikuljetuksen tilausbussilla koulusta Heurekaan ja takaisin aina yhdelle luokalle/ryhmälle (maksimissaan 30 henkilöä oppilaat, opettajat ja muut valvojat yhteenlaskettuina). Tiedekummipaketit toteutetaan yhteistyössä Novia Finland Oy:n kanssa.
Tiedekummipaketti on myynnissä seuraavien kaupunkien/kuntien alueella: Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Tuusula, Porvoo, Riihimäki, Vantaa, Vihti.

Tiedekummiohjelma on ollut käynnissä vuodesta 2012 asti ja sinä aikana lähes 700 koululuokkaa on vieraillut Heurekassa Uudenmaan alueen yritysten tukemina. Tiedekummipaketin ostava yritys saa itse päättää, mille luokalle paketti ohjataan. Mukana on aina yrityksiä, jotka haluavat olla mukana tukemassa koulujen opintoretkitoimintaa, mutta eivät itse määrittele paketin kohdetta. Nämä paketit jaetaan kouluille hakemusten perusteella.

Hakemuslomakkeet löytyvät sivun alalaidasta.

Lisätietoja tiedekummiohjelmasta:
info@heureka.fi

Haku tiedekummiluokaksi

Jätä helposti ja nopeasti hakemus alta. Huomioithan, että emme takaa kampanjaan mukaan hakeneiden luokkien maksuttoman Heureka-vierailun toteutumista. Täytä lomake huolellisesti. Tiedekummipaketin saaneiden luokkien/päiväkotiryhmien opettajille ilmoitetaan paketista sähköpostitse. Jos haluat hakea pakettia usemmalle luokalle, tee jokaiselle luokalle oma hakemus niin, että paketin maksimihenkilömäärä (30 hlöä valvojat ja avustajat mukaan luettuna) ei ylity. Emme käsittele hakemuksia, joihin on yhdistelty useampia luokkia (yhdysluokat voivat toki jättää hakemuksen henkilömäärän huomioiden).

Haku tiedekummiksi

Tiedekummipaketti antaa yrityksille mahdollisuuden tarjota oivaltava päivä tiedekeskus Heurekassa yhdelle koululuokalle tai päiväkodin eskariryhmälle. Pakettiin kuuluu sisäänpääsy Heurekan monipuolisiin näyttelyihin sekä bussikuljetus koululta Heurekaan ja takaisin. Toteutuneen vierailun jälkeen kummi saa postitse luokan askarteleman kiitoskortin ja tiedekummikunniakirjan. Paketin voi lahjoittaa jollekin tietylle koululle tai luokalle, tai antaa avoimena, jolloin se annetaan hakemuksen lähettäneelle luokalle. Olemme mielellämme teihin yhteydessä ja kerromme lisää tiedekummiprojektista!