Tiedekummiksi
koululuokalle

Tarjoa tiedekummiluokallesi kurkistus tulevaisuuteen

Kiinnostaisiko ryhtyä tiedekummiksi koululuokalle tai esikouluryhmälle? Tiedekummina voit tarjota kummiluokallesi vierailun Heurekaan Seitsemän sisarusta tulevaisuudesta -näyttelyyn. Heurekan ja Sitran yhteisnäyttelyssä pohditaan, miten tulevaisuuteen ja esimerkiksi ilmastonmuutoksen hillitsemiseen voi omilla valinnoillaan vaikuttaa. Näyttelyn teemoja ovat oppiminen, työ, ympäristö, asuminen, liikkuminen, ruoka, terveys ja hyvinvointi. Näyttely on avoinna 13.1.2019 asti. Tarjoa kummiluokallesi retki tulevaisuuteen!

Tiedekummipaketti antaa yrityksille mahdollisuuden tarjota oivaltava päivä tiedekeskus Heurekassa yhdelle koululuokalle (peruskoulu, lukio tai ammattioppilaitos) tai päiväkodin esikouluryhmälle. Pakettiin kuuluu sisäänpääsy kaikkiin Heurekan näyttelyihin sekä bussikuljetus koululta Heurekaan ja takaisin (maksimissaan 30 henkilölle oppilaat, opettajat ja muut valvojat yhteenlaskettuina).

  • Tiedekummipaketti yhdelle koululuokalle 695 €
  • Tiedekummipaketti viidelle koululuokalle 2950 €
  • Tiedekummipaketti kymmenelle koululuokalle 4950 €

Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Tiedekummipaketin hinnat ovat voimassa seuraavien kaupunkien/kuntien alueella: Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Tuusula, Porvoo, Riihimäki, Vantaa, Vihti. Mikäli olet kiinnostunut lahjoittamaan tiedekummipaketin muulle alueelle, otathan meihin yhteyttä: koulutiedottaja@heureka.fi.

Tiedekummipaketin voi lahjoittaa jollekin tietylle koululle tai luokalle, tai antaa avoimena, jolloin se lahjoitetaan hakemuksen lähettäneelle luokalle. Toteutuneen vierailun jälkeen kummi saa postitse luokan askarteleman kiitoskortin ja tiedekummikunniakirjan. Tiedekummipaketit toteutetaan yhteistyössä Novia Finland Oy:n sekä Lehtimäki Groupin kanssa.

Ilmoita meille kiinnostuksestasi täyttämällä alla oleva lomake. Olemme mielellämme yhteydessä yritykseenne ja kerromme lisää tiedekummiohjelmasta!

Lisätiedot: koulutiedottaja@heureka.fi

 

HEUREKA X SITRA – Tulevaisuus ei tapahdu, se tehdään

Tarjoa tiedekummiluokalle kurkistus tulevaisuuteen

Lähetä meille yrityksesi tiedot alla olevan lomakkeen kautta. Olemme teihin yhteydessä ja kerromme lisää tiedekummiohjelmasta.