Services för grupper

På Heureka erbjuder vi trevliga program för grupper!

De medryckande och roliga programmen lämpar sig t.ex. som inledning på mötesdagen, som uppiggande pausprogram mitt på dagen eller alldeles i slutet som en fartfylld avslutning på en givande dag. De passar också bra som program på olika må bra- eller rekreationsdagar.

Gör en grubbbokning

Telefon
+358 09 857 99 (kl. 9-15)

E-mail
info@heureka.fi

Program för grupper

Planetariefilmen

I Heurekas planetarium projiceras filmerna på en halvklotsformad vit duk. Det känns för tittarna som om de satt i händelsernas mittpunkt. Heurekas planetarium är ett av Europas modernaste digitaliska planetarier.

Pop-up Heureka

Den transportabla vetenskapsshowen ploppar upp som en överraskning mitt i publiken. Showen kan hyras för olika evenemang och tillställningar.

Guidad tur på utställningarna

Guidade turen, som leds av en inspiratör, ger gruppen möjlighet att bekanta sig lite närmare med Heurekas interaktiva utställningar. Guidade turen ska bokas minst en vecka före besöket. Maximum gruppstorlek är 20 personer, längd cirka 45 minuter. Det är möjligt att få guidning på svenska, finska eller engelska.

Utställningsprint 

Utställningssprinten kombinerar grupparbete och lekfull tävling med upptäckarglädje. Under anvisning av en inspiratör, grupper utför roliga uppgifter i Heurekas utställningar. Det här programmet sätts samverkan, hastigheten och mod på prov! Utställningssprinten ska bokas minst en vecka före besöket. Antal av deltagare är max 70 personer. Programmet tar cirka en timme.

Födelsedagskalas på Heureka

Vill du ge ditt barn en oförglömlig födelsedag på Heureka? Du kan välja mellan två alternativ för ett födelsedagskalas för barn i åldern 6‒12 år.

Födelsedagskalas på Heureka