Services för grupper

Endast Vintergatan är gränsen!

Services för grupper

På Heureka erbjuder vi trevliga program för grupper. De medryckande och roliga programmen lämpar sig t.ex. som inledning på mötesdagen, som uppiggande pausprogram mitt på dagen eller alldeles i slutet som en fartfylld avslutning på en givande dag. De passar också bra som program på olika må bra- eller rekreationsdagar.

Kontakt oss

Telefon
+358 09 857 99 (9-15)

E-mail
info@heureka.fi

Gör en gruppbokning

Gör en bokning

Program för grupper

Planetariefilmen
Planetarium – en bit av himlen på Heureka. I Heurekas planetarium projiceras filmerna på en halvklotsformad vit duk. Det känns för tittarna som om de satt i händelsernas mittpunkt. Heurekas planetarium är ett av Europas modernaste digitaliska planetarier.
Läs mer här.

Guidad tur på utställningarna
Guidade turen, som leds av en inspiratör, ger gruppen möjlighet att bekanta sig lite närmare med Heurekas interaktiva utställningar. Guidade turen ska bokas minst en vecka före besöket. Maximum gruppstorlek är 20 personer, längd cirka 45 minuter. Det är möjligt att få guidning på svenska, finska eller engelska.

Utställningsprint 
Utställningssprinten kombinerar grupparbete och lekfull tävling med upptäckarglädje. Under anvisning av en inspiratör, grupper utför roliga uppgifter i Heurekas utställningar. Det här programmet sätts samverkan, hastigheten och mod på prov! Utställningssprinten ska bokas minst en vecka före besöket. Antal av deltagare är max 70 personer. Programmet tar cirka en timme.

Grupppriser

  • Vuxna (över 15 år) 22 € / dag.
  • Barn (6-15 år), studerande, pensionärer, beväringar och arbetslösa 15 € / dag.
  • Barn under 6 år gratis till utställningarna i sällskap med en vuxen. Rekommenderad ålder för planetariet: 6+.

Heureka-biljetten ger dagsentré till alla utställningar och planetariefilmer på Heureka.