Liput ja hinnasto

Heureka-lippu sisältää pääsyn kaikkiin Heurekan näyttelyihin, planetaarioelokuviin, yleisöesityksiin sekä kesäisin ulkoalueen Tiedepuisto Galileihin yhden päivän ajan.


Heureka-lippujen hinnat paikan päältä

  • 24 €/aikuiset (yli 18-v.)
  • 17 €/lapset + nuoret (5–17-v.)
  • 17 €/opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja varusmiehet*
  • 0 €/lapset alle 5-v.

Lipunmyynti paikan päällä päättyy tuntia ennen sulkemisaikaa.

Kuluvan päivän lippuja saatavilla verkkokaupasta Heurekan avaamisaikaan asti, sen jälkeen paikan päältä normaalihinnoin.


Heureka liput ennakkoon verkkokaupasta

  • 22 €/aikuiset (yli 18-v.)
  • 15 €/lapset + nuoret (5–17-v.)
  • 15 €/opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja varusmiehet*
  • 0 €/lapset alle 5-v.

*) Oikeus alennettuun hintaan on todistettava paikan päällä lippua ostettaessa tai ennakkoon ostettua lippua vaihdettaessa pääsylipputarraan. Todistuksen työttömyydestä saat TE-keskuksen sivuilta.


Heureka Club -vuosikortti

Heureka Club -kortilla vierailet rajattomasti Heurekan näyttelyissä ja planetaarioelokuvissa aukioloaikojen puitteissa vuoden ajan. Lisäksi saat -10 % ostoksistasi Tiederavintolasta ja Heureka Shopista sekä kutsuja valittuihin tapahtumiin.


Kampanjat

Torstai-iltaisin klo 15.00-20.00 kaikki Heureka-liput maksavat vain 10 €/henkilö sekä ennakkoon että paikan päältä ostettuna. Alle 5-vuotiaat pääsevät Heurekaan aina maksutta huoltajan mukana. Museokortti, Heureka Club -kortti sekä muut Heurekan edut ja maksutavat käyvät myös torstai-iltana. HUOM. Alennus ei koske torstaita 20.6.–8.8., 17.10., 5.12. ja 26.12.  


Varhaiskasvatus- ja kouluryhmät

Koululaishinnat edellyttävät ennakkovarausta ja yhteismaksua.
Lue lisää koululaishinnoista ja tutustu varausohjeisiin.


Kulttuurietuudet paikan päällä

Eazybreak, Edenred (Edenred-kortti ja Edenred Pay), ePassi, Smartum (Smartumin kulttuuriseteli, Smartumin sirukortti ja SmartumPay), Virikeseteli ja Virikekortti ja TyKy+-seteli.


Huomioithan, että kulttuurietuus on henkilökohtainen, joten varaudu esittämään tosite etuudestasi. Voit maksaa vain itseäsi koskevia henkilökohtaisia ostoksia. Kulttuurietuutta voi käyttää maksuvälineenä omaan pääsylippuun, Museokorttiin tai Heureka Club -korttiin. Ostettua lippua tai lipunosaa ei lunasteta takaisin.

Kulttuurietuudet verkkokaupassa

Kulttuurietuuksilla maksaminen verkkokaupassa on toistaiseksi päättynyt.


Museokortti 

Heurekaan pääsee maksutta Museokortilla. Varausta Museokortilla vierailuun ei tarvitse tehdä ennakkoon, mutta voit halutessasi varata vierailupaikan haluamallesi päivälle Heurekan lippukaupassa samalla kun ostat muita lippuja tai vain varmistaaksesi sisäänpääsyn esimerkiksi sesonkiaikoina. Valitse lippukaupassa Heureka-lippu ja sieltä kohta ”Tulen Museokortilla 0,00 €”. Huomioithan, että kuluvan päivän aikana lippukaupasta voi ostaa tai varata lippuja klo 10 asti.

 

Kaikukortti

Sisäänpääsy maksutta kortin ehtojen mukaan.


ICOM-kortti

Sisäänpääsy maksutta kortin haltijalle.

Journalistiliiton pressikortti

Sisäänpääsy maksutta kortin haltijalle.

Opettajien OAJ-kortti tai muu todistus

Heureka-lippu 9 € kortin haltijallle. (Jos luokalle on varattu vierailu, niin opettajan suunnittelukäynti on maksuton. Varausnumero tulee esittää lippukassalla).
 

Maksuvälineet

Käteinen, verkkopankkimaksut, pankki- ja luottokortit sekä lasku- ja osamaksupalvelut (verkkokaupassa).


Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia.

Heurekan lippukauppa

Heureka-lippu sisältää pääsyn kaikkiin Heurekan näyttelyihin, planetaarioelokuviin, yleisöesityksiin sekä kesäisin ulkoalueen Tiedepuisto Galileihin yhden päivän ajan. Tervetuloa kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä tieteen parissa!

Osta tiede-elämys tästä